Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [1. rész]


2015-06-11

Új rovatot indítunk honlapunkon, azzal a céllal, hogy elfeledett, alulértékelt, kevésbé ismert, de mégis világ-hírnévre érdemes zenekarok egyes klasszikusait osszuk meg Veletek.

Ezzel a rovattal elsősorban kultúrmissziót kívánunk teljesíteni. Lévén a tömeg-média, a TV- és rádiócsatornák nagyrésze tudatosan és tudat alatt is igénytelen, népbutító, mindenféle kultúrát mellőző szenny-áradattal mossa a fogyasztók agyát, a valódi értékek még véletlenül sem kapnak teret a megnyilvánulásra, semmilyen formában.

Mivel mi kimondottan zenére szakosodtunk, ennek a művészeti ágnak szeretnénk megadni a kellő figyelmet és tiszteletet. Rovatunk minden szerdán és szombaton újabb epizóddal jelentkezik, amiben bemutatunk egy-egy régi vagy újabb dalt / videoklipet, a "népnevelés" jegyében. Konkrét műfajt semmiképp nem emelünk ki, lévén a zene, mint fogalom, a teljesség igénye nélkül kiterjed minden értékelhető előadóművészeti produkcióra. Természetesen elsősorban rock- és metalzenéket fogunk posztolni, de többek közt jazz, blues és folk (stb.) stílusú művek is fel fognak tűnni a válogatásban.

Arra kérünk Titeket, ha tetszik az adott dal, osszátok meg Ti is az aktuális posztot; ezzel is terjesztvén a művészetet, a nagybetűs Zene igéjét. Köszi a figyelmet! :)

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 1. rész
PINK CREAM 69 - 'Do You Like It Like That'

A német Pink Cream 69 zenekar 1991 májusában adta ki második, 'One Size Fits All' című nagylemezét, amin a fentebb szereplő 'Do You Like It Like That' helyet kapott. A csapat élén akkoriban a jelenlegi Helloween énekes, Andi Deris állt (vele összesen három stúdiólemezt rögzítettek). A 'Do You Like It Like That' a PC69 koncertjei szettlistájának jelenleg is oszlopos performanszát képezi, immáron David Readman előadásában.


1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [1. rész]
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás