Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [2. rész]


2015-06-13

Folytatjuk újonnan elindított sorozatunk, melynek célja egyfajta "népnevelő" kultúrmisszió. A mai dalt valószínűleg nagyon kevés ember ismeri, de aki mégis, az kizárt, hogy ne szeretné.

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 2. rész

IVORY TOWER - 'Ready To Roll'

Az Ivory Tower együttes (ami nem összekeverendő az azonos nevű olasz prog-metal bandával) első és egyetlen albuma, a 'Heart Of The City' 1987-ben került rögzítésre. Habár a lemez kiadói problémák miatt nem jelent meg, közel egy évtized elteltével egy ismeretlen kiadó, a Chavis Records átmenetileg feltámasztotta az együttest és a szóban forgó demó-albumot. A 'Heart Of The City' elszórt sikereket hozott Észak-Amerika-szerte, de nemzetközileg sosem vált ismertté a zenekar. 2003-ban ismeretlen forrásból felröppent a hír, hogy az Ivory Tower újra összeáll egy második album felvétele erejéig, ám mindez tisztázatlan okokból kifolyólag máig nem valósult meg.

Aki esetleg lemaradt volna rovatunk első részéről, az itt bepótolhatja a hiányosságot! Ismét köszönjük a figyelmet! :)


1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [2. rész]
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás