Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [3. rész]


2015-06-17

Elérkeztünk új rovatunk harmadik epizódjához, egyben az első stílusváltáshoz. Az alábbiakban egy meglehetősen alulértékelt, southern-alapú rap-metal dalt mutatunk be!

 

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 3. rész

STUCK MOJO - 'Raise The Deadman'

Az Atlanta városából származó Stuck Mojo-t 1989-ben alapította Rich Ward gitáros. Első lemezük, a '95-ös 'Snappin' Necks' megjelenését követően rögtön kikiáltották őket a rap-metal műfaj zászlóvivőinek. A fentebb hallható dal a Stuck Mojo negyedik teljes értékű stúdióalbumán, a 2000-es 'Declaration Of A Headhunter' című anyagon szerepel, ami joggal nevezhető eddigi legkiválóbb alkotásuknak. Ennek titka minden bizonnyal az, hogy az album összes dalát maga Rich Ward szerezte (lévén ekkor éleződött ki a viszály a gitáros és a drog-függő énekes, Bonz között).
A Stuck Mojo klasszikus felállása (Ward, Bonz, Corey Lowery basszer és Frank Fontsere dobos) mellesleg idén újra összeállt, és nekilátott egy reunion-album munkálatainak.

Aki esetleg lemaradt volna rovatunk első két részéről, az itt és itt bepótolhatja a hiányosságot! Köszönjük a figyelmet! :)


1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [3. rész]
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás