Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [7. rész]


2015-07-01

A mai dal egy viszonylag ismertebb, de mégis sokszor figyelmen kívül hagyott együttes performansza: egy vérbeli glam-rock sláger 2006-ból!

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 7. rész

THE POODLES - 'Night Of Passion'

A svéd The Poodles zenekart 2006-ban alapította a legendás Talisman együttes dobosa, Jakob Samuel (aki itt énekesként bizonyít). A banda bemutatkozó albuma még abban az évben megjelent 'Metal Will Stand Tall' címmel; ettől függetlenül a tagokat épp a 'Night Of Passion' dal hozta össze. Samuel-t annak idején felkérték, hogy énekelje el ezt a számot egy tehetségkutató fesztiválon - a zenésznek azonban annyira megtetszett a (Matti Alfonzetti, Johan Lyander és Robert Olausson által szerzett) dal, hogy úgy döntött, egy komplett bandát állít fel maga köré. Pontus Egberg (Lion's Share) basszusgitáros, Pontus Norgren (Talisman) gitáros és Christian Lundqvist dobos részvételével végül így született meg a mai napig aktívan működő, turnézó Poodles. A 'Night Of Passion' kislemez rövid időn belül platina-minősítést kapott; a 'Metal Will Stand Tall' pedig aranylemez lett.

Rovatunk előző epizódjait az alábbi linkeken lehet elérni: 1. rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész, 5. rész, 6. rész.


1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [7. rész]
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás