Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [19. rész]


2015-08-12

Napjainkban is születnek kiváló dalok - ma ezt egy egészen friss bizonyítékkal támasztjuk alá!

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 19. rész

REACH - 'Tell Me'

A Reach együttest 2012-ben alapította Marcus Johansson dobos és Ludvig Turner gitáros. Később csatlakozott hozzájuk David Jones basszer és Alex Waghorn énekes; ezt követően jelent meg a banda bemutatkozó single-dala, ami egy híres pop-sláger (Avicii - 'Wake Me Up') feldolgozása volt. A cover videoklipjét eddig több mint egymillióan nézték meg a YouTube-on. 2014-ben egy újabb single is napvilágot látott: ez volt a Reach első saját dala, a 'Black Lady'.

A Reach zenéjét leginkább a klasszikus rockzene és a fiatalos energia vegyületeként lehetne leírni. Hatásaik között olyan legendás előadókat emlegetnek, mint a Whitesnake, a Scorpions, a Europe vagy épp Gary Moore.

A csapat 2014 decemberében kötötte meg első lemezszerződését, a svéd székhelyű Sun Hill Productions kiadóval. A cég nemrég kiadta a Reach első hivatalos single-dalát, 'You Called My Name' címmel. Ez a dal volt az első felvezetője a 2015. március 4-én megjelent 'Reach Out To Rock' című bemutatkozó nagylemeznek, aminek keverését a HammerFall-ból és a Poodles-ből ismert maestro, Pontus Norgren végezte.

A Reach tagjai, fiatalkoruk ellenére, az elmúlt két évben olyan népszerű fesztiválokon koncerteztek, mint az olasz Frontiers, a svéd Väsby Rock és a Skogsröjet; idén pedig nagyszínpadi fellépői voltak a HRH AOR Fesztiválnak, valamint márciusban brit turnéra indultak Gus G. gitár-vituóz és az Eclipse együttes társaságában. Ez utóbbi során készült el a banda 'Tell Me' című számának videoklipje.

Rovatunk előző epizódjait az alábbi linkeken lehet elérni: 1. rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész, 5. rész, 6. rész, 7. rész, 8. rész, 9. rész, 10. rész, 11. rész, 12. rész, 13. rész, 14. rész, 15. rész, 16. rész, 17. rész, 18. rész.


1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [19. rész]
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás