Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

AFTER ALL - megjelent a veterán belga thrasherek 'Waves Of Annihilation' albumának második videoklipje


2016-06-14

A közel 30 éve működő After All együttes június 10-én adta ki kilencedik, 'Waves Of Annihilation' című albumát.

A NoiseArt Records a közelmúltban bejelentette az After All leigazolását. A kiadó szerint - és a tények alapján - a belga thrasherek az ország egyik leglegendásabb formációjának számítanak - Európa-szerte olyan kultikus bandákkal turnéztak az elmúlt években, mint az Anthrax, a King Diamond, a Sacred Reich, a Fear Factory; sőt, egy koncert erejéig a Judas Priest is meghívta őket előzenekarnak.

Az After All új albuma, a 'Waves Of Annihilation' - amit június 10-én adott ki a NoiseArt - a bandától megszokott "szenvedélyes lendületet és kreatív dalszerzői munkát ötvözi". Dries Van Damme és Christophe Depree gitárosok ezúttal is "riff-szörnyetegeket halmoznak egymás hátára", míg Sammy Peleman énekes "minden eddiginél változatosabb és erőteljesebb hangon énekli a vadonatúj thrash-himnuszokat, melyek révén garantált libabőrre számíthatnak a műfaj rajongói".

A banda korábbi közleménye így szól: "Kedves metal-mániákusok! Büszkék vagyunk, és egyben nagyon izgatottak is, annak okán, hogy az After All 3-albumos szerződést kötött a NoiseArt Records-szal. Új albumunk, a 'Waves Of Annihilation' keverése és maszterizálása immáron lezajlott: az anyag készen áll a kiadásra! Szerény véleményem szerint ezen a lemezen karrierünk eddigi legkeményebb, leggyorsabb és egyben legváltozatosabb szerzeményei kaptak helyet. Készüljetek tehát meglepetésre... tuti, hogy ti is padlót fogtok!".

A 'Waves Of Annihilation' az After All kilencedik stúdióalbuma. Hasonlóan a zenekar előző két nagylemezéhez (2012 - 'Dawn Of The Enforcer' 2009 - 'Cult Of Sin'), a keverést és a hangmérnöki munkákat ezúttal is a legendás Dan Swanö végezte. A hamarosan bemutatásra kerülő sci-fi ihletésű lemezborítót pedig egy másik híresség, Ed Repka tervezte és valósította meg. Ennek kapcsán a következő hír érkezett: "Új albumunk, a 'Waves Of Annihilation' zseniális borítóját egy igazi profi illusztrálta. Ha thrash metal-borítókról van szó, egyértelmű, hogy mindenkinekr Mr. Edward J. Repka jut eszébe. Tehát mi miért is választottunk volna mást?! Pláne, hogy zsinórban ez a harmadik After All album, aminek borítóját Ed vitelezte ki... és amint látjátok, ezúttal is felülmúlt minden elvárást! Egy klasszikus, de mégis időtlen; részletes és dicső művészeti alkotás született".

A tracklista:
01. Rejection Overruled
02. Target Extinction
03. The Unusual Sin
04. Fall In Line
05. None Can Defy
06. First Class Terror
07. Restore To Sanity
08. Lost In The Crowd
09. After The Hurt Is Gone
10. Destructive Force

Az első ízelítő a 'Rejection Overruled' című szám videoklipje formájában jelent meg. A lemez megjelenése után napvilágot látott a 'The Unusual Sin' kisfilmje is. Alább ezek mellett elérhetők az album hivatalos trailerei:

Az After All első alkalommal június 11-én, a belgiumi Wervik-ben megrendezendő Skullfest-en mutatja be új dalait élőben.


AFTER ALL - megjelent a veterán belga thrasherek 'Waves Of Annihilation' albumának második videoklipje
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás