Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

10. évfordulója alkalmából best-of albumot adott ki a The Haunted gitárosa, Ola Englund vezette FEARED - teljes egészében végighallgatható a 'Reborn'


2016-06-04

A svéd death metalista zenekar június 3-án ünnepelte fennállásának egy évtizedét. Ennek alkalmából egy speciális válogatás-lemezt adtak ki, 'Reborn' címmel.

A 'Reborn' albumra a banda első két nagylemeze, a 2011-es 'Rejects' és a 2012-es 'Refeared' legjobb dalai kerültek fel, újrarögzített formában. Az album megjelent digitálisan, CD-n és különféle deluxe változatban.

 

A The Haunted-ből is ismert gitáros, Ola Englund elmondta: "Mindig is úgy éreztük, hogy első két albumunk valahogy nincs összhangban a 'Furor Incarnatus', a 'Vinter' és a 'Synder' lemezekkel. A 'Refeared' és a 'Rejects' ugyanis nem tartalmaz valódi dobokat, és a mixelés tekintetében is hagy némi kívánnivalót maga után. Ezért úgy döntöttünk, újjáélesztjük ezeket a kiadványokat. A 'Reborn' valójában tehát a 'Refeared' és a 'Rejects' egyfajta best-of változata, amit teljes egészében felújítottunk, újrarögzítettünk, fennállásunk 10. évfordulója alkalmából. Hisszük, hogy ezek a dalok sokkal faszábbul szólnak valódi dobokkal, jobb produkciós ellátással, újonnani keveréssel, stb... Persze rendkívül büszkék vagyunk minden lemezünkre; és köszönjük a rajongóknak, követőknek a folyamatos támogatást".

 

A 'Reborn' ízelítő videója lentebb látható. Az album digitális formában itt, fizikai változatban pedig itt vásárrolható meg.

A tracklista:
01. Opening Scene
02. Fall of Man
03. World Eater
04. Lords Resistance Army
05. Our Dying World
06. The Morgue
07. The Turn
08. Breaking The Cycle
09. My Last Line
10. Changes
11. OCD
12. The Bridge

Íme az hivatalos trailer, valamint a 'Lords Resistance Army' frissen megjelent videoklipje. Alább a teljes album-stream elérhető.

A Feared legutóbbi teljes értékű albuma, a 'Synder' [svéd kifejezés - magyarul: 'Bűnök'] 2015. május 25-én került a boltokba (CD-n és bakeliten) és a digitális szolgáltatók kínálatába. Erről bővebben itt írtunk.


10. évfordulója alkalmából best-of albumot adott ki a The Haunted gitárosa, Ola Englund vezette FEARED - teljes egészében végighallgatható a 'Reborn'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás