Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

GANG OF SOULS néven új bandát alapított a Great White egykori énekese, Terry Ilous


2020-01-10

A Great White / ex-XYZ frontember Terry Ilous egy neves producerrel állt össze ebben a klasszikus hard rock zenét játszó együttesben.

A Gang Of Souls zenekart a legendás énekes, Terry Ilous (XYZ, ex-Great White), valamint egy híres producer / basszusgitáros, Fabrizio Grossi (Glenn Hughes, Supersonic Blues Machine, Eric Gales, stb.) alapította. A Gang Of Souls debütáló albumát Los Angelesben rögzíti, két session-zenész, Serge Simic (The Slam, Supersonic Blues Machine) gitáros és Tony Morra dobos közreműködésében.

A Gang Of Souls albumát várhatóan 2020 első felében adja ki a Frontiers.

"Izgatottan jelenthetem be, hogy a Gang Of Souls együttes keretében csatlakoztam a Frontiers kiadó családjához" - nyilatkozta Terry Ilous. "Az egész karrierem arról szólt, hogy a képességeimhez mérten a lehető legjobb zenét alkossam - mindezt a rajongók érdekében. A Frontiers személyében pedig egy olyan erős, stabil partnerre leltünk, hogy be van biztosítva a jövő számunkra. A Frontiers és Fabrizio Grossi producer / dalszerző révén sikerült ezúttal mindennél konkrétabban a zenére és a fejlődésre fókuszálnom, egyben pedig kiterjesztehetem munkásságom nemzeti és nemzetközi szinten is. Nagy megtiszteltetés tehát, hogy egy ilyen, tehetséges előadókkal, dolgozókkal teli lemezkiadó társa lehetek. Alig várom már, hogy kiderüljön, mit hoz a 2020-as esztendő!".

Fabrizio Grossi hozzátette: "Nagyon izgatott vagyok, hogy barátaim - Serge, Tony és Terry - társaságában dolgozhatok együtt ebben az új, Gang Of Souls nevű formációban. Terry lesz a banda középpontja, mivel ő egy nagyszerű, tehetséges frontember, egy fantasztikus egyéniség; ami köztudott már az XYZ debütálása óta. Nagyon örülök, hogy ebben a bandában megismerheti a közönség az ő másik oldalát is. A Gang Of Souls debütáló lemeze egyébként egy színtiszta, ütős rock-album ami mindenkit megmozdít majd. Nem lesz rajta semmi töltelék, semmi nyálasság; csakis tökös ritmusok, hangos gitárok és lélekkel teli melódiák - ezt megígérhetem".

A Gang Of Souls alapvetően klasszikus hard rock zenét játszik, fülbemászó dallamokkal és némi blues-os beütéssel előadva. Képzeljük el a Bad Company és a korai Foreigner találkozását - mindezt naprakész, modern produkcióban.

Hamarosan jönnek a friss hírek...

A francia származású Terry Ilous 1986-ban alapította a glam-rocker XYZ együttest, ami a '80-as évek végén aratott nagy sikereket Európa- és Észak-Amerika-szerte. A banda '92-ben oszlott fel, két nagylemez kiadása után; de tíz évvel később újjáalakult, és további két stúdióalbumot rögzített. Ilous-t 2010-ben vették be a legendás blues-rocker Great White együttesbe, az eredeti énekes, Jack Russell helyére (aki azóta megalapította saját Great White-reinkarnációját). Több nagyszabású, teltházas turné lebonyolítása között 2012-ben kiadtak egy stúdióalbumot, aminek 'Hard To Say Goodbye' című single-dala hatalmas siker lett az Államokban.Ilous tehát már a '80-as évek közepén komoly hírnévre tett szert, a Sunset Strip-színtéren és azon túl. Az XYZ első két lemezéből több mint másfél millió példány kelt el világszerte. A banda olyan legendákkal turnézhatott, mint a Foreigner és Alice Cooper; de Ilous ezen felül is kiemelkedő teljesítményt nyújtott önmagában, mint dalszerző, szóló-előadó, filmzene-író és tévés személyiség. Terry legutóbbi projektje egy 'Gypsy Dreams' című szólóalbum volt, ami klasszikus rock / hard rock nóták, "enyhén flamencósított" feldolgozásaiból áll.

 


GANG OF SOULS néven új bandát alapított a Great White egykori énekese, Terry Ilous
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás