Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Elhunyt a THE EXALTED PILEDRIVER ex-basszerosa, Lobo Elf Schnort


2016-09-11

A veterán kanadai thrash banda korábbi basszerosa, Lobo Elf Schnort (eredeti nevén: Robert Tollefson) rákban vesztette életét.

Gord Kirchin, a The Exalted Piledriver alapítója az alábbi hírekkel szolgált: "Egy újabb szomorú veszteség a zene világából: az Exalted Piledriver egykori basszusgitárosa, Rob 'Lobo Elf Snort' Tollefson egy hosszas rák elleni küzdelem után életét vesztette. Halálhíréről tegnapi koncertünk előtt szereztünk tudomást; így a teljes performanszot az ő emlékénak ajánlottuk - különösképpen a 'Metal Inquisition' című számot. Rob és én hosszú-hosszú ideje ismertük egymást. A '80-as években együtt zenéltünk a Sean Abbott-bandában. Aki valaha is ismerte őt, az tudja, hogy Rob mindig is jókedélyű volt - szinte megállás nélkül gondoskodott a hangulatról. Keményen élt, de teljes volt az élete. Sokan vagyunk, akiknek hiányozni fog. Nyugodj békében, baártunk; nemsokára újra találkozunk. Az az all-star jam epikus lesz... és mókás".

A Winnipeg városából származó basszusgitáros 2005 és 2009 között volt hivatalos tagja a The Exalted Piledriver zenekarnak. Néhány demó-felvétel mellett ő játszotta fel a banda visszatérő, 'Metal Manifesto' című stúdióalbumát.

Gordon Kirchin 1985-ben alapította bandáját, ami a saját művésznevét (Piledriver) viselte. 1988-tól '93-ig Dogs With Jobs néven működött a zenekar, majd 2005-ben állt össze a végleges verzió, a The Exalted Piledriver. Lobo Elf Schnort helyét jelenleg is a 2009-ben csatlakozott Steele McFearsome (Spewgore) tölti be.

A banda következő fellépése szeptember 16-án lesz esedékes, az 5. Calgary Metalfest rendezvényen.


Elhunyt a THE EXALTED PILEDRIVER ex-basszerosa, Lobo Elf Schnort
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás