Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [143. rész]


2016-10-23

Friss dal napjaink egyik legzseniálisabb all-star metalbandájától!

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 143. rész

THEM - 'Forever Burns'

A Them zenekart az énekes, Troy Norr (Cold Steel) alapította, eredetileg mint egy King Diamond tribute-banda, a 2008-as évben. Három éven keresztül turnézott a cover-banda - néhány koncertjükön fellépett velük az eredeti King Diamond két korábbi tagja, Mike Wead és Hal Patino is. Norr 2014-re egy sajátos koncepciót állított össze: bizarr és kalandos sztorija már egy teljes értékű bandát / felállást igényelt - így született meg végül a Them együttes, melynek felállása így néz ki:

Troy Norr "KK Fossor" (Cold Steel) - ének
Mike Lepond (Symphony X) - basszusgitár
Kevin Talley (Suffocation) - dobok
Markus Ullrich (Lanfear) - gitár
Markus Johansson (Sylencer) - gitár
Richie Seibel (Lanfear) - billentyűk

A Them első kiadványa, a 'Fear Them' című EP 2016 februárjában jelent meg, független gondozásban, rajta három dallal, melyek mindegyikéhez egy-egy szöveges videó társult.

Norr és bandája 2016 júliusában megkötötte első lemezszerződését; méghozzá a belga Empire Records-szal. Debütáló nagylemezük, a 'Sweet Hollow' szeptember 30-án jelent meg, CD-n, bakeliten, kazettán és digitálisan. A koncept-album "a fájdalom, a szenvedés és a halál témáit boncolgatja; konkrétabban egy szerencsétlen körülmények közé csöppent férfi bizarr utazását meséli el".

Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.


1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [143. rész]
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás