Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier: TEMPERANCE - 'A Thousand Places'


2016-12-20

Az olasz melodic-metalista Temperance együttes bemutatta aktuális, harmadik albuma, a 'The Earth Embraces Us All' legújabb videoklipjét:

A Temperance nemrégiben ért végére idei európai turnéjának, melynek többek közt a Within Temptation és a Rhapsody előzenekaraként léptek fel.

Nyáron érkeztek a hírek, miszerint a banda lemezszerződést hosszabbított a Scarlet Records-szal. Giulio Capone dobos korábban a következőket közölte: "Nagyon örülünk, hogy meghosszabbíthattuk szerződésünket a Scarlet-tel; ugyanazzal a kiadóval, ami a debütáló lemezünket is gondozta 2014-ben, és minden lépésünket támogatott, második albumunk, a 'Limitless' megjelenése, és azután is. Következő lemezünkkel még magasabbra helyezzük a mércét, és totális kreatív szabadság hatása alatt igyekszünk kilépni saját komfort zónánkból. Nagyon úgy néz ki, hogy ez sikerülni is fog!".

Marco Pastorino gitáros hozzátette: "Nagyon büszkék vagyunk új albumunkra; lévén hangzásunk még kiforrottabb és még komplexebb lett, mint valaha. A dalai hosszabbak, és stílusukat tekintve jóval gazdagabbak a korábbiakhoz képest - olyan hatások is érezhetők rajtuk, amik az előző albumokon még véletlenül sem tűntek fel, most viszont tökéletesen passzol az összhatáshoz - köszönhetően többek közt a kiváló produceri munkának, amit természetesen az egyetlen Simone Mularoni végzett".

A szeptember 16-án megjelent album - ami a 'The Earth Embraces Us All' címet kapta - borítóját a híres brazil művész, Gustavo Sazes (Kamelot, Arch Enemy, Morbid Angel) készítette:

A tracklista:
01. A Thousand Places
02. At The Edge Of Space
03. Unspoken Words
04. Empty Lines
05. Maschere
06. Haze
07. Fragments Of Life
08. Revolution
09. Advice From A Caterpillar
10. Change The Rhyme
11. The Restless Ride

Az első új dal, a 'Revolution' augusztus elején látott napvilágot. Íme a Temperance "forradalmi himnusza":

A Temperance Facebook-oldala itt érhető el.


Klip-premier: TEMPERANCE - 'A Thousand Places'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás