Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új album és videoklip a The Haunted gitárosa, Ola Englund vezette FEARED zenekartól


2017-11-30

A svéd death metalista zenekar 'Svart' címmel jelentette be hatodik sorlemezét.

A Mark Lewis (Cannibal Corpse, Trivium, Whitechapel) által kevert 'Svart' album alább látható borítóját Sylvain Lucchina készítette. Az új lemez - ami a 2015-ben megjelent 'Synder' és a tavalyi évben újra kiadott 'Reborn' folytatása - december 8-án jelenik meg.

A The Haunted gitárosa, Ola Englund által vezetett Feared a Dååth, a Suffocation és a Clawfinger egykori és jelenlegi tagjait foglalja magában. A svéd banda most közzétette vadonatúj single-dalait, a 'The Mare' és a 'Your Black Is My White' című számot, ami lentebb elérhető hivatalos videoklipen.

Az énekes, Mario így nyilatkozott: “Nyilvánvalóan nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre bemutathatjuk új albumunk, a 'Svart' első dalát, ami egy meglehetősen sötét zenedarab, egyben egy instant Feared-klasszikus. Készüljetek fel a rombolásra, és helyezzétek magatokat Halloween-módba!”.

A tracklista:
01. När Allt Blir Svart
02. King Of The Dead
03. Hate Mantra
04. My Next
05. In I Dimman
06. Your Black Is My White
07. Engines Of Death
08. The Mare
09. Blodspår


Új album és videoklip a The Haunted gitárosa, Ola Englund vezette FEARED zenekartól
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás