Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [358. rész]


2018-11-14

A modernkori progresszív rock / metalzenei színtér egyik legnagyobb reménységét népszerűsítjük rovatunk mai epizódjában.

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 358. rész

HYVMINE - 'Shogun'

A Hyvmine egy új név a progresszív hard rock zene színterén. "Mintha az Animals As Leaders és a The Winery Dogs egy ketrecharcban venne részt."

A Hyvmine "a kemény munka és a kötetlen expresszió új otthona, aminek fedele alatt kiadhatod minden dühödet és haragodat; egyben pedig részese lehetsz a legnagyobb élvezetnek és dicsőségnek. Ez a kezdet; innen indul a földrengés. A Hyvmine a kollektív erő megtestesítője".

A Los Angeles szívéből származó Hyvmine egy világhírű prog-metal gitáros és virtuóz, Al Joseph agyának szüleménye. Öt évvel azután, hogy tehetsége és akaratereje révén leigázta a színteret, Al felkészült arra, hogy újabb nagy nyomot hagyjon a metal-szcénán. A gitáros ezúttal énekes-szerepben is bebizonyítja kivételes tehetségét; lévén ő a frontembere ennek az új gerilla-hadseregnek.

AJ röviden így foglalta össze a Hyvmine küldetését: “Ezek a dalok nem csak arról szólnak, hogy szétzúzzuk velük a házat; hanem arról is, hogy üdvösséghez juttassuk általuk a lelkeket”.

"Válaszd ki a megfelelő fegyvert, és készülj a háborúra!".

A Hymine debütáló, 'Earthquake' című albumának megjelenése 2018. január 19-én volt esedékes (a lemez a Bandcamp-en teljes egészében meghallgatható).

A Hymine idén egy másik kiadványt is piacra dobott: 'Fight Or Flight' című EP-jük július 13-án jelent meg. Al Joseph ennek kapcsán így nyilatkozott: "A 'Fight Or Flight' EP színtiszta metalzenét tartalmaz. E dalok által lehetőségünk nyílt egy kicsit eltérni a megszokottól, és szimplán csak jammelgetni. Fantasztikus élmény volt összehozni ezt a projektet; lévén hűek maradtunk az eredeti célunkhoz, és "kesztyű" nélkül zenéltünk. Ami a legjobb volt az egészben, az az, hogy minden bandatag egyénileg is rámozdulhatott egy-egy dalra; így mindegyik szerzemény magán viseli egyéni stílusunkat és annak összességét. Ezáltal a dalok még kiforrottabbak lettek, és a hangzásuk is előrehaladottabb. Jómagam - mint énekes - szintén sokat kísérletezhettem a hangommal. Nagyon örülök, hogy végre kipróbálhattam különböző tónusokat, és szekcióról szekcióra haladva, változatos dinamikát adva ezáltal a szerzeményeknek".

Bővebb infók, hírek a Hyvmine zenekarról: www.facebook.com/hyvmineband

Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.


1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [358. rész]
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás