Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ATTI - hamarosan bemutatja első szóló-dalát Attila “Atti” Juhasz


2019-06-14

A '90-es években a New York Onslaught magazin főszerkesztőjeként ismertté vált Attila Juhasz - aki Rob Halford bandájának is kulcsfontosságú tagja volt - bemutatja első önálló dalát.

Az Atti nevezetű projekt Attila “Atti” Juhasz gitáros / dalszerző "hard 'n' heavy" stílusú zenei megmozdulása. Miután Juhasz hosszú éveket töltött a szórakoztató- / zeneiparban - mint fontos háttér-munkás - emberünk msot úgy döntött, kipróbálja magát a zene másik, előadói oldalán is.

Juhasz első önálló single-dala, az 'I Am Power' az Atti név alatt jelenik meg június 21-én. Az 'I Am Power' dalban - ami egy "mélyen szántó gondolatokkal teli, energikus muzikális-támadás" - két neves sztárvendég, Nando Fernandes (Lightning Strikes) énekes és Bobby Jarzombek (Fates Warning, Halford) dobos jutott szerephez. A dal keverését pedig nem más, mint a legendás Roy Z (Halford, Bruce Dickinson, stb.) végezte el.

Juhasz neve közelről és távolról sem ismeretlen a metal-világ számára: a '90-es években ő volt a kultikus New York Onslaught magazin főszerkesztője és a No More Johnny zenekar menedzsere. Később, 2005 és 2012 között Rob Halford (Judas Priest) Metal God Entertainment kiadójának az elnöke volt - a Halford-fanok nem véletlenül nevezték őt "Web God"-nak. Emellett olyan neves bandák keresték meg őt marketing / webszerkesztés / grafikai és videós munkák céljából, mint a Dio, a Leatherwolf és a Lightning Strikes.

Z-t és Bobby-t a Rob Halford bandája körül töltött éveim során ismertem meg, és azóta is tartom a kapcsolatot velük. Néhány demó-zenémet átküldtem Z-nek, ő pedig felhívott és közölte: ‘Nem is tudtam, hogy neked van egy ilyen oldalad is’... Aztán Z bemutatott engem Nando-nak, akinek pontosan olyan hangja van, amilyet én kerestem ehhez a projekthez. Aztán hirtelen össze is állt egy gyilkos felállás az első szóló-dalomhoz. Ez egy vérbeli all-star csapat; szóval joggal vagyok nagyon izgatott, hogy velük közösen adhatom ki ezt a nótát” - mondta Juhasz.

Az 'I Am Power' tehát 2019. június 21-én jelenik meg hivatalos formában; de addig is lentebb elérhető a hivatalos előzetes:

Az alább fotókon Attila Juhasz és Rob Halford látható, 1992-ben, a New York Onslaught promó-fotózásán, valamint 2007-ben, a Fight zenekar War Of Words című (Juhasz által készített) koncertfilmjének premier vetítésén:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás