Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THE ABSENCE - megjelent az ötödik album, a 'Coffinized'; itt a friss videoklip!


2021-06-25

A floridai melodic death metal banda 2021. június 25-én adta ki új albumát, az M-Theory Audio Records révén.

A The Absence új albuma - ami a 2018-as 'A Gift for the Obsessed' folytatása - a dobos Jeramie Kling és a gitáros Taylor Nordberg saját tulajdonában álló stúdiójában, a Tampa-beli Smoke & Mirrors Productions falai között került rögzítésre. A hanganyag keverése a legendás svéd Fascination Street Stúdióban (Dimmu Borgir, Arch Enemy, Kreator) zajlott, Ricardo Borges hangmérnök által.

Mike Leon basszusgitáros korábban így nyilatkozott: "Ezen a lemezen a kedvenc zenei elemeim hallhatók. Ezek a legjobb dalok, amiket bandánk valaha is kiadott a kezéből. Még a saját elvárásainkat, határainkat és legvadabb álmainkat is felülmúltuk. Az a tény pedig, hogy a svéd Fascination Street Stúdió mesteri fülekkel rendelkező úriemberei vették kezükbe a mixelést és a masztert, csak még izgalmasabbá tsezi a dolgot! Hisszük, hogy valóban ez a The Absence legerősebb, legintenzívebb formája, és alig várjuk már, hogy veletek is megoszthassuk ezt a szörnyeteget!".

A 'Coffinized' című album borítója és dallistája így néz ki:

01. Coffinized
02. Future Terminal
03. Choirs Of Sickness
04. Radiant Devestation
05. Cathedral Dawn
06. Black Providence
07. Discordia
08. Treacherous
09. This Consuming Nocturne
10. Aperture Expands
11. Faith in Uncreation

Az album megjelenésének napján megosztották a legfrissebb single-dalt, a 'This Consuming Nocturne'-t. Ennek kapcsán Jamie Stewart énekes elmondta: "A 'This Consuming Nocturne' dalszöveges videóját a régi némafilmek vizualizációjára alapoztuk, mivel ez a stílus passzol a leginkább a dal szomorkás, ugyanakkor magasztos atmoszférájához. Magát a nótát egyéként a 2019-es 'Walking Shadows' folytatásának szántuk, de míg a 'Walking Shadows' az ember énjének sötét oldalát mutatja be, addig a 'This Consuming Nocturne' önmagát a sötétséget térképezi fel. A válaszokat meg kell találnunk; de addig még sokat kell várnunk az alkony árnyékai alatt...".

A 'Coffinized' albumról ezt megelőzően három single-dal jelent meg - alább elérhető a címadó dal, a 'Choirs Of Sickness' és a 'Black Providence' hivatalos videoklipje:


THE ABSENCE - megjelent az ötödik album, a 'Coffinized'; itt a friss videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás