Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

"Egy évtizednyi csendet" követően tér vissza a DEPRESSED MODE zenekar - itt az új dal, az 'Endless November'!


2021-11-26

A finn szimfónikus death / doom metal zenekar 12 évvel legutóbbi albuma, a '..for Death..' megjelenése után tér vissza új dalokkal.

A 2005-ben alakult Depressed Mode együttes 10 évnyi "hibernációt" követően tér vissza harmadik stúdióalbumával, amit stílszerűen 'Decade of Silence' ["Évtizednyi csend"] címmel láttak el.

A banda visszatérő albumát a finn Inverse Records adja ki, 2022. május 6-án.

A 'Decade of Silence' albumról egyelőre annyit tudni, hogy a női vokál-témákat ezúttal a Fleshgod Apocalypse köreiből ismert Veronica Bordacchini adja elő, duettben az eredeti énekessel, Otto Salonen-nel. Az új lemezre - ami a 2009-es '..for Death..' folytatása - felkerül többek közt egy 'Eternal Darkness' című szám, amit már 15 évvel ezelőtt megírt a banda, de mindeddig elveszettnek hitték. Helyet kap ezen felül az albumon egy 'Death Walks Among Us' című dal is, amit korábban már bemutatták szöveges videoklip formájában. Lentebb mindkét dal premiere elérhető:

Az új album első hivatalos single-dala egyébként az 'Endless November', ami stílszerűen november végén jelent meg. Az új dal kapcsán Otto Salonen elmondta: "Az 'Endless November' a veszteség és a bánat meséjét meséli el. Ezt a dalt a gyászos vizek, a bánatos óceánok, a halállal átitatott erdők és a fájdalom-födte mezők betétzenéjeként írtuk. A szív végül minden esetben darabokra törik, és a végén csak a fájdalmas emlékek maradnak fent...".

Hamarosan közzéteszik a 'Decade of Silence' album további részleteit...

A Depressed Mode jelenlegi felállása így néz ki:

Otto Salonen – ének, nagyzenekari témák
Iiro Aittokoski – dobok (Mors Principium Est [live], ex-Retaliatory Measures)
Teemu Heinola
– gitár (Arc Spectra, ex-Mors Principium Est)
Henri Hakala – basszusgitár (Hiidenhauta)

További infók, hírek a Facebookon olvashatók.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás