Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A-Z - új dalszöveges videó a Fates Warning két legendája, Ray Alder és Mark Zonder egyesüléséből: 'The Far Side Of The Horizon'


2022-09-18

Az A-Z együttest a Metal Blade Records igazolta le. Néhány hete megjelent a debüt-album; most pedig itt a banda negyedik videoklipes dala!

Az A-Z [kiejtve: "A through Z"] Ray Alder énekes (Fates Warning) és Mark Zonder dobos (ex-Fates Warning, Warlord) vezetékneveire utal ["Alder thru Zonder"]; egyben azt is jelenti: "Bármi lehetséges"... és ez igaz az új együttes attitűdjére.

Ebben az izgalmas bandában tehát Alder újra egyesíti erejét Zonder-rel; mellettük pedig Philip Bynoe basszusgitáros (Warlord, Steve Vai, Nuno Bettencourt), Joop Wolters gitáros (Steve Walsh, Simon Phillips) és Vivien Lalu billentyűs (Steve Walsh, Jordan Rudess) alkotja a formációt.

Zonder így szólt: "Amikor lemezszerződés után kutattunk, a Metal Blade volt az elsőszámú kiadó a listánkon. A cég elnökével, Brian Slagel-lel immáron 40 éve együttműködök - annak idején a 'Metal Massacre II' válogatás és a Warlord színeiben is vele dolgoztam. Kétség nincs affelől, hogy a Metal Blade kiváló munkát végez; én pedig nagyon izgatott vagyok, hogy újra visszatérhetek az MB hatáskörébe!".

Zenei tekintetben az A-Z dallamos és progresszív muzsikát játszik, a Fates Warning klasszikus érájának ('Parallels', 'Pleasant Shade of Grey' albumok) stílusában, de ugyanakkor a '70-es és '80-as évek neves hard rock előadóit is fontos ihletnek tekintik.

Az A-Z debütáló albuma az első lemez, amin Alder és Zonder közösen zenél 2004 óta. Az album - ami 2022. augusztus 12-én látott napvilágot - garantáltan ínyére válik majd a Fates Warning és a dallamos hard rock zene rajongóinak. Az 'A-Z' lemezborítója (amit a legendás Hugh Syme készített) és dallistája így néz ki:

01. Trial By Fire
02. The Far Side Of The Horizon
03. The Machine Gunner
04. Rise Again
05. Window Panes
06. Run Away
07. Stranded
08. At The Waters Edge
09. Borrowed Time
10. Sometimes
11. The Silence Broken (bónusz track)

Az album első single-dala / videoklipje, a 'The Machine Gunner' alább érhető el:

A második videoklipes single-dal, a 'Trial by Fire' július elején jelent meg. Íme a premier:

Az album megjelenésének napján megosztották a 'Stranded' című szám hivatalos klipjét is:

Néhány héttel az album megjelenése után nyilvánossá vált a 'The Far Side Of The Horizon' című szám szöveges videója is:

Az alábbi videóban megismerkedhetünk a bandával; lentebb pedig az összes dalban belehallgathatunk:

Az albumot különféle formában megrendelni, az alábbi képre kattintva lehet:

Zonder így szólt: "Sokat kellett rá várni, de végre megszületett az első A-Z album; a banda pedig a közeljövőben turnéra indul!! Ez egy igazán kivételes hangzású album; reméljük, örömmel vesztek részt Ti is ebben a kalandos játékban!".

 

A-Z - új dalszöveges videó a Fates Warning két legendája, Ray Alder és Mark Zonder egyesüléséből: 'The Far Side Of The Horizon'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás