Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Koncert-klip premier: IGORRR - 'Camel Dancefloor'


2021-10-13

Gautier Serre francia eklektikus zeneszerző nagysikerű projektje, az Igorrr bemutatta új hivatalos felvételét.

Az Igorrr közzétette a 'Camel Dancefloor' című szám hivatalos koncertfelvételét, amit 2021 júliusában rögzítettek, a Pol'And'Rock Festival-on.

Gautier Serre bandavezér a következőket nyilatkozta: "Több mint egy másfél évet vártunk arra, hogy élőben is előadhassuk ezt a dalt; így ez egy rendkívül fontos esemény volt számunkra, mivel megtapasztalhattuk, hogyan szól e nóta a színpadról. Teljesen meglepett minket, milyen erős vibrálása van a 'Camel Dancefloor'-nak - különösen fantasztikus gitárosunk, Martyn Clément játékának, valamint két új énekesünk dinamikus performanszának köszönhetően. Érzésem szerint új szintet ütöttünk meg színpadi keménység és brutalitás tekintetében!".

A zenéjében black metalt, death metalt, balkán népzenét, klasszikus zenét, barokk muzsikát, breakcore-t és trip hop-ot ötvöző Igorrr 2020 márciusában, a világjárvány kezdetén adta ki negyedik, eddigi legsikeresebb albumát, a 'Spirituality and Distortion'-t (amiről bővebben itt írtunk).

Az Igorrr a 2017-es 'Savage Sinusoid' albummal bebizonyította, hogy egy rendkívül intenzív zenei erőt jelent a színtéren; a 2020-as 'Spirituality and Distortion' lemezzel pedig ugyanezt a tényt erősítette meg még inkább. A zenekar ezúttal is egy végtelenül változatos, sokszínű és kiszámíthatatlanul izgalmas albumot tett le az asztalra.

A banda új albuma felkerült a hivatalos német zenei toplista 12. helyére; Svájcban az 57. helyen végzett; az amerikai 'Billboard Top Current Album' listán pedig a 61. helyezett lett.

Friss hírek, hogy az Igorrr 2021 novemberében és decemberében a Horskh és az Autarkh társaságában járja Nyugat-Európa nagyvárosait! Íme a turné-hivatalos plakátja:


Koncert-klip premier: IGORRR - 'Camel Dancefloor'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás