Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ORTHODOX - itt az új dal, a 'Feel It Linger'; megjelent az új album!


2022-08-19

A Nashville-ből származó Orthodox zenekar újabb szintekre emeli a hardcore műfaj nagyságát: a banda új lemezszerződést kötött a Century Media kiadóval.

Az Orthodox nyers és durva, de egyben technikás hardcore zenét játszik, ami az 'Iowa'-érás Slipknot, a Korn és a System Of A Down zenéjének érzelmekkel teli hatásával ötvöz. A Nashville-ből származó csapat a 2017-ben megjelent 'Sounds of Loss' albummal alapozta meg karrierjét (amit az Unbeaten Records gondozott) - azóta pedig megjelent egy 'Let It Take Its Course' című nagylemezük is, és olyan neves bandák társaságában és előzenekaraként léptek színpadra, mint a Kublai Khan, a Spite vagy a Knocked Loose.

Nemrég újabb fejezethez érkezett a banda karrierje: az Orthodox zenekart - aminek tagjai immáron befejezték harmadik nagylemezük munkálatait, Randy LaBoeuf producer (Chamber, The Acacia Strain) társaságában - leigazolta a Century Media kiadó. Ennek kapcsán így szól a zenekari közlemény: "Tulajdonképpen már 2020 elején szerződést kötöttünk a CM-mel, de egészen mostanáig kellett várnunk a megfelelő időre, hogy ezt be is jelenthessük. Az idő tehát most jött el: rettentően izgatottak vagyunk, hogy hamarosan megoszthatjuk, min munkálkodtunk az utóbbi időben, és alig várjuk már, hogy láthassuk, milyen benyomást keltünk egy ilyen erős csapattal a hátunk mögött!".

Az Orthodox legújabb, harmadik nagylemeze 'Learning to Dissolve' címmel látott napvilágot 2022. augusztus 19-én, az alább látható borítóval és tracklistával:

01. Feel It Linger
02. Head On A Spike
03. Cave In
04. Become Divine
05. Digging Through Glass
06. Nothing To See
07. 1 1 7 6 2
08. Dissolve
09. Fast Asleep
10. All That I Am
11. Voice In The Choir

Az album megjelenésének napján megosztották a 'Feel It Linger' című szám hivatalos "viualizációs" videóját. Íme a premier:

Ízelítőképpen az új lemez rendeléséhez, alább elérhető az első hivatalos single-dal / videoklip, a 'Head On A Spike':

Az Orthodox ezt megelőzően közzétett egy másik vadonatúj, 'Body & Soul' című digitális single-dalt, ami hivatalos videoklip formájában is megjelent (de a dal végül nem került fel az albumra). Az Erick Easterday által rendezett klipes dal - ami egy "véres robbanás a hallgatók fülében, szemében és szívében" - itt elérhető:

Az előző single-dal / videoklip, a 'Dissolve' alább érhető el:

További infók, friss hírek: www.facebook.com/orthodoxtn

 

ORTHODOX - itt az új dal, a 'Feel It Linger'; megjelent az új album!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás