Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

BONDED - 'Watch (While The World Burns)' című single-dalt és videoklipet mutatott be a német all-star thrash banda


2021-11-25

A Sodom, a Crows, a Despair és a Suicidal Angels egykori tagja alkotta, német thrash banda a Century Media Records jóvoltából új albumot ad ki novemberben.

A Bonded zenekart Bernd “Bernemann” Kost gitáros és Markus “Makka“ Freiwald dobos alapította 2018-ban, miután távoztak a veterán Sodom együttesből. Melléjük csatlakozott Marc Hauschild basszusgitáros és a Destroy Them / ex-Suicidal Angels pengetős Chris Tsitsis. Közösen dolgozták ki a Bonded koncepcióját és hangzását, melynek kiteljesítéséhez egy másik legenda, az Assassin frontembere, Ingo Bajonczak járult hozzá.

A Bonded 2020 januárjában adta ki debütáló nagylemezét, amit Cornelius Rambadt (Sodom, Disbelief, Onkel Tom, stb.) producer társaságában vettek fel (erről bővebben itt írtunk). Szintén Rambadt volt a producere a banda második stúdióalbumának, amire két évet sem kellett várni: az Essen-beli Rambado Recording Stúdióban vették fel az új albumot; a 'Rest in Violence' folytatását, amit 2021. november 12-én ad ki a Century Media Records, 'Into Blackness' címmel.

Az új album borítóját ugyanaz a Björn Gooßes (Killustrations / Aborted, The Crown, Carnal Forge) illusztrálta, aki a 'Rest in Violence' fedelét is készítette. Íme az új mű és a dallista:

01. The Arsonist
02. Watch (While The World Burns)
03. Lilith (Queen Of Blood)
04. The Holy Whore
05. Division Of The Damned
06. Into The Blackness Of A Wartime Night
07. Destroy The Things I Love
08. Final Stand
09. Ill-Minded Freak
10. Way Of The Knife
11. The Eyes Of Madness
12. Humanity On Sale (CD bónusztrack)
13. Will To Survive (CD bónusz track)

Elsőként az 'Into The Blackness Of A Wartime Night' című szám hivatalos szöveges videóját osztották meg, ízelítőképpen az album előrendeléséhez. Ezután megjelent a 'Lilith (Queen Of Blood)' dal és a Watch (While The World Burns)' hivatalos klipje, amit Nico Schiesewitz (VIZO Films) rendezett. Íme a premierek:


BONDED - 'Watch (While The World Burns)' című single-dalt és videoklipet mutatott be a német all-star thrash banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás