Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

CORRODED SPIRAL - decemberben debütál Iggor Cavalera új bandája; itt az első dal!


2021-10-27

A Corroded Spiral egy új szupergroup, amit a Sepultura egyik alapítója, Igor "Iggor" Cavalera dobos hozott létre.

A Corroded Spiral felállását - Igor "Iggor" Cavalera mellett - a venezuelai elektronikus zenei producer, Cardopusher, illetve Dwid Hellion, a legendás hardcore banda, az Integrity vezére alkotja. Az új all-star trió most bejelentette debütáló mini-albumát, ami 'Ancient Nocturnal Summoning' címmel lát napvilágot december 3-án, a Phantom Limb kiadó révén.

Az alábbi lejátszón digitális formában megrendelhető az EP, valamint meghallgatható annak záró-tétele, a 'Forgotten Ether':

A Corroded Spiral debütáló kiadványa - zeneiségét tekintve - a black metal, a hardcore, a new wave, az industrial és az EBM stílusok nyers keverékében fogant; vagyis a banda mindhárom tagja belevitte a maga hatását az EP dalaiba. Amellett pedig, hogy mindannyian egyedi stílusukkal látták el a Corroded Spiral hangzásvilágát, sajátos vokáljaikkal is új szintekre emelik az atmoszférát (vagyis a projektben mindhárom résztvevő énekel).

Az 'Ancient Nocturnal Summoning' - témáját tekintve - a természetfeletti és különféle horror-sztorik történetét meséli el. Összességében egy nyers, spirituális, apokaliptikus hatású és kissé elvont, sötét anyagra kell számítani ezen a lemezen. "Egy forrongó tenzió, ami kivájja a lélek legmélyebb réseit."


CORRODED SPIRAL - decemberben debütál Iggor Cavalera új bandája; itt az első dal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás