Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A Frontiers kiadóhoz igazolt a SHEWOLF együttes


2021-10-27

A Frontiers Music Srl egy új zenekart mutatott be partnereként: ez a SheWolf, aminek debütáló albuma 2022 elején jelenhet meg.

A SheWolf egy új formáció, ami a görög énekesnő, Angel Wolf-Black (Bare Infinity, Vivaldi Metal Project, stb.) egyedi, erőteljes és sokoldalú hangja köré épült fel. Az együttes alapvetően szimfónikus metalzenét játszik, erős folk-beütésekkel és ütős heavy / power metalista riffekkel felszerelve.

A SheWolf felállását három anonim zenész teszi teljessé: a gitáros The Hunter, a basszusgitáros The Predator és a dobos The Alpha (drums). Angel a "Sámán" szerepében tetszeleg, azzal a szándékkal, hogy "felébressze és magával rántsa a természet erőit; általa pedig a világra szabadítsa a SheWolf zenéjét".

Angel Wolf-Black így szólt: "Minden 116. évben egyesülnek a csillagok. Ezúttal is eljött az idő, hogy útjára keljen a Sámán és magával hívja a Farkasok Tömörülését. Keletről Nyugatra, Északról Délre haladunk, és egy szent helyen találkozunk, hogy eleget tegyünk fogadalmainknak. Mi vagyunk az éjszaka. Mi vagyunk a könnyek. Mi vagyunk a Szörnyeteg. Mi vagyunk a SheWolf".

A banda jelenleg is debütáló albumán dolgozik. Ennek megjelenése 2022 tavaszán lesz esedékes, a Frontiers kiadó révén. Hamarosan jönnek a friss hírek, további részletek...


A Frontiers kiadóhoz igazolt a SHEWOLF együttes
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás