Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Jövőre megjelenik a debütáló SABÏRE album - itt az új videoklip!


2021-11-24

A kanadai származású heavy metalista Sabïre zenekar első nagylemeze, a 'Jätt' két évnyi kemény munka gyümölcseképpen lát napvilágot 2022 elején.

A banda vezére, Scarlett Monastyrski (gitár, ének) így nyilatkozott az első nagylemezről: "A 'Jätt' tulajdonképpen egy “fél-koncept album”, ami azt jelenti, hogy a lemezborító, a színek és az össz-vibrálás tekintetében egyetlen jellegzetes téma vonul át az anyagon, viszont maguk a dalok nem minden esetben kapcsolódnak egymáshoz".

"A 'Jätt' egy “kék” hangzású album - ezt akkor fogjátok megérteni, ha Ti magatok is végighallgatjátok a nótákat. A 'Jätt' borítóján,“Dante és Virgil a pokolban” látható - Gustave Doré (1861) műve révén. A hallgatókat Dante szimbolizálja; a művészt Virgil jelképezi; a tóba fagyott testek pedig maguk a dalok... Így is felfogható a dolog, de lehet rá úgy is tekinteni, mint egy szimplán figyelemfelkeltő lemezborító...".

"A lényeg az, hogy már nagyon várjuk, hogy Rátok szabadíthassuk ezt az albumot. Nekünk ez a legfontosabb. Pontosabban az, hogy végre mindenki megtapasztalhassa, milyen is az igazi ACID METAL!" - zárul Monastyrski közleménye.

A tracklista:
01. The Doorway - (Entry)
02. P.F.H.
03. Ice Cold Lust
04. I'm A Rock
05. Just A Touch Of Acid
06. Alone Again
07. Call Me Bastard
08. The River - (Centre)
09. The Last Day
10. Toxic Man
11. Your Rending Hands
12. Chained Down
13. Shadow In My Heart
14. Rip, Rip, KILL!!!
15. The Stairs - (Exit)

A Sabïre új single-dala, az 'Ice Cold Lust' hivatalos videoklip formájában jelent meg - elérhető a lenti lejátszón.

"Ezt a dalt 2018 novemberében írtam - ekkor született meg a teljes 'Jätt' album alapötlete is; illetve ekkor fogant meg a "kék hangzás" is, amit az elő-produkciós munkálatok során fedeztem fel. Rögtön tudtam, hogy 'Jätt' lesz az album címe, és ehhez a dalhoz hasonló stílusú nóták fognak szerepelni rajta. Akkor még nem is gondoltam volna, hogy 2 évvel később egy nagyszabású, masszív "fél-koncept" albumot tartok majd a kezemben. Ezt a dalt - a többihez hasonlóan - azért írtam, hogy kiadjam magamból a nyomasztó érzelmeket és gondolatokat, amiket egy hozzám közel álló nő miatt halmoztam fel a szívemben és az agyamban. Ettől függetlenül szerintem mindenki párhuzamot tud vonni önmaga életével a dalszövegek révén" - fűzte hozzá a frontember.

Hamarosan közzéteszik a Listenable Records jóvoltából megjelenő 'Jätt' album további részleteit, előrendelési infóit...

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/sabireacidmetal


Jövőre megjelenik a debütáló SABÏRE album - itt az új videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás