Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THE HUMAN TORNADO - márciusban adja ki második albumát az olasz banda


2021-11-24

A Rockshots Records igazolta le az olasz The Human Tornado együttest, ami 'Love Is Démodé' címmel adja ki új albumát, 2022. március 11-én.

A "heavy groove rock" zenében utazó The Human Tornado együttes 2014-ben alakult Bolognában. Debütáló albumuk 2016-ban jelent meg, 'Storm in a Ketchup' címmel, a Hidden Stone Records jóvoltából. Ezt követően olyan bandákkal turnéztak Európa-szerte, mint a Twelve Foot Ninja, a Destrage és a Crazy Town.

Most új lemezszerződést kötött a csapat; méghozzá a Rockshots Records-szal. Ennek kapcsán így szól a közlemény: "Rendkívül boldogok vagyunk, hogy második albumunk, a 'Love Is Démodé' a Rockshots Records jóvoltából jelenhet meg. Ez az egyik legnagyobb befolyással bíró, aktív olasz lemezkiadó, amely végtelenül elkötelezett a rock, a metal és minden kemény zene iránt".

A The Human Tornado második nagylemeze, a márciusban megjelenő 'Love Is Démodé' önálló a banda producelésében született meg. A hanganyag végleges keverését és maszterizálását Marco Paradisi (Boat Studio) végezte el. Az albumra tíz "hurrikán tour de force" hatású dal került fel, melyek "garantáltan elállítják a hallgatók lélegzetét".

"Minden dalt szívvel és lélekkel játszunk, de közben igyekszünk felfedezni új hang-elemeket, zenei témákat is. Alapvetően heavy-rock zenében utazunk; így tehát egy végtelenül ritmusos, ütős és egyben dallamos albumot hoztunk össze" - tette hozzá a banda.

Az új album dalszövegi koncepciója a szerelemről szól, amely az emberi vonzalmak legerősebb érzelme. A banda tehát a szerelem különböző aspektusait (beleértve a pozitív és a negatív dolgokat is) boncolgatja az új albumon.

A The Human Tornado hamarosan közzéteszi a 'Love Is Démodé' további részleteit, első ízelítőit, előrendelési infóit, stb....


THE HUMAN TORNADO - márciusban adja ki második albumát az olasz banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás