Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a svéd STALKER zenekar új klipes dala, a 'Black Room'!


2021-11-24

A svéd heavy metal banda új lemezszerződést kötött a Wormholedeath Records-szal, és bejelentette: az új album február 11-én lát napvilágot.

A Stalker közleménye így szól: "Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy szerződést köthetünk a Wormholedeath kiadóval, és reméljük, hogy minél hamarabb beindíthatjuk a gépezetet. Alig várjuk már! Új albumunk egyébként sokmindenről szól - nehéz lenne konkrétan jellemezni ezt a koncepciót. A lényeg: éljétek az életet minden nap a maximumon. Mert lehet, hogy holnap már túl késő lesz... ".

"Zenei tekintetben egyébként olyan dolgokra kell számítani, amiken felnőttünk: Black Sabbath, Deep Purple, Uriah Heep, Van Halen, KISS, Pantera... csak néhány név azon bandák közül, akik nagy hatást gyakoroltak ránk. Egyszerűen csak megírtunk és felvettünk egy lemez, szórakozás céljából, mindenféle hátsó szándéktól mentesen".

A Stalker új (a bandáról elnevezett) stúdiólemeze 2022. február 11-én lát napvilágot, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Black Room
02. Dance
03. Alone
04. Shred
05. Liar
06. Lost Not Found
07. My Mind
08. Pain
09. Missing The Point
10. Instrumental Jam

Az új album bejelentésének apropójából a Stalker közzétette a 'Black Room' című single-dal hivatalos videoklipjét. Íme a premier:

A svéd Stalker zenekar 2020-ban alakult, a COVID-19 járvány idején. A csapatot a svéd és a nemzetközi metalzenei színtér négy neves alakja alkotja - ők név szerint a következők:

Michael Storck - ének (Rising Force, Critical Mass, Neon Rose, Paradise, Creozoth)
Nalle Påhlsson - basszusgitár, vokál (Easy Action, Therion, Treat, Zan Clan, Vindictive, Randy Piper, stb.)
Dragan Stankovic - gitár
Björn Höglund - dobok (Easy Action, Therion, stb.)

További infók, friss hírek: www.facebook.com/Stalker-Sweden


Itt a svéd STALKER zenekar új klipes dala, a 'Black Room'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás