Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier: IMMOLATION - 'Rise The Heretics'


2021-11-25

A new yorki death metalista veteránok 2017-ben adtak ki legutóbbi új albumot, amivel bebizonyították, hogy továbbra is jelentős erőt képviselnek a nemzetközi death metal-színtéren.

A banda aktuális, 'Atonement' című albumáról most újabb dalhoz forgattak videokipet: a 'Rise The Heretics' videóját ezúttal is a gitáros Robert Vigna rendezte, Angelo Damanti kameraman közreműködésében.

"Szeretnénk köszönetet mondani a rajongóknak a szüntelen támogatásért és a türelemért, amit az utóbbi években tanúsítottak irányunkba. Az 'Atonement' albumról még egy utolsó videoklipet szeretnénk megosztani mindenkivel, mielőtt kezdetét veszi az Immolation következő fejezete. A tarsolyunkban komoly örömhírek vannak számotokra; emellett pedig már nagyon várjuk, hogy újra talákozhassunk veletek! Vigyázzatok addig is magatokra!!".

Az 'Atonement' című stúdióalbumot 2017. február 24-én adta ki a Nuclear Blast Records - erről bővebben itt írtunk.

A banda nem mellesleg 2022. március 19-én fellép a New York City-beli Irving Plaza színpadán; méghozzá a legendás Demolition Hammer, a Mortician, a Black Anvil és a Funeral Leech zenekarok kíséretében. Az exkluzív rendezvénnyel kapcsolatban bővebb infók itt olvashatók.

 


Klip-premier: IMMOLATION - 'Rise The Heretics'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás