Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a SECRET SOCIETY új dala és videoklipje, a 'Devil's Call'!


2022-01-26

A Secret Society meghívott vendégként néhány legendás énekest - köztük Tony Martin-t (ex-Black Sabbath) és Mark Boals-t (ex-Yngwie Malmsteen). A banda új lemeze egy EP lesz, ami hamarosan megjelenik.

A svéd Secret Society együttes immáron befejezte a munkálatokat a 2018-as 'The Induction' EP folytatásán. Az új, 'Horror Vacui' címet viselő mini-album egyik vendége, Tony Martin (ex-Black Sabbath) társ-szerzője és énekese volt egy "sötét és epikus", 'Darkest Hour' című dalnak; míg Mark Boals az EP 'The Serpent' című számában vokálozik - ezt a nótát a Secret Society tagjai és Paul Sabu (Alice Cooper, Madonna, David Bowie) szerezték.

A Secret Society közleménye így szól: "Izgatottan jelentjük be, hogy Tony Martin és Mark Boals is csatlakozott hozzánk új lemezünk munkálatai során. A kollaboráció és a stúdiózás fantasztikus élményt jelentett számunkra; nem is beszélve a közös dalszerzésről és a közös demózásról. Tony és Mark - és mindenki, aki részt vett a folyamatban - nagyszerű munkát végzett. Alig várjuk már, hogy kiadhassuk ezt a mini-lemezt!".

Hasonlóan a 'The Induction' EP gyakorlatához, az új mini-lemezt is a híres Andy LaRocque (King Diamond) hangmérnök / producer vette kezelésbe (Sonic Train Stúdió, Svédország). A maszterizálás Thomas "Plec" Johansson és a Panic Room Stúdió nevéhez fűződik. Martin, Boals és Sabu mellett Rick Altzi (Masterplan, Herman Frank) és Troy Norr (Them) énekel vendégként a 'Horror Vacui' EP-n. A 'Horror Vacui' teljes dallistája így néz ki:

01. Darkest Hour
feat. Tony Martin
02. The Serpent
feat. Mark Boals, Paul Sabu, Joe Basketts
03. Devil's Call
feat. Rick Altzi
04. Secret Society
feat. Paul Sabu
05. The Moment Before You Die
feat. Troy Norr

Az első előzetes, a Tony Martin-nal közös 'Darkest Hour' dal hivatalos videoklipje alább érhető el. "Hálás köszönet Martin Wrigsjo-nak (MVS Visual), aki nagyszerű munkát végzett a dal videoklipjének kivitelezésében. Úgy érezzük, valami igazán egyedit sikerült összeállítanunk. Ez a Secret Society és Tony Martin a legjobb formában!!" - fűzte hozzá a banda, amit egy Telum Ignotum nevű multi-instrumentalista vezet.

A mini-lemez második single-dala, a 'Devil's Call' dalszöveges videó formájában jelent meg. Ezt a számot digitális kislemez formájában is kiadja a banda 2022. január 28-án.

A Secret Society új EP-je várhatóan tavasszal jelenik meg, mint a 2018-as 'The Induction' folytatása. Ez utóbbi lemezen úgyszintén neves rock- és metal-legendák vendégszerepeltek - köztük Rick Altzi (Masterplan, Herman Frank), Ronny Munroe (ex-Metal Church, Trans-Siberian Orchestra, Munroe's Thunder), Paul Sabu (Alice Cooper, David Bowie, Madonna), Troy Norr (Them) és Joe Baskett (Shy, Tony Mills).

 

Itt a SECRET SOCIETY új dala és videoklipje, a 'Devil's Call'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás