Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt az új klipes dal a SKULL FIST frissen megjelent, 'Paid in Full' című albumáról: 'Madman'!


2022-04-21

A kanadai heavy / speed metal banda kiadta új nagylemezét.

A Skull Fist a tavalyi év elején vonult be a torontói Vespa Stúdióba, hogy felvegye új albumát; a 2018-as 'Way of the Road' folytatását. Az új, 'Paid in Full' címet viselő album (ami április 22-én jelent meg) hangmérnöki munkáit Chris Snow; keverését Eric Ratz, maszterizálását pedig a Harem Scarem frontembere, Harry Hess végezte el.

A Skull Fist énekese / "seggfej frontembere", Zach Slaughter - aki az utóbbi időben elsősorban szólóban tevékenykedett - a következőket mondta: "Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy a banda dobos-vezére, JJ Tartaglia felkért engem, hogy közösen alkossunk meg egy új Skull Fist albumot. Amit műveltünk ezzel az új anyaggal, remekül szól; zeneileg pont úgy hangzik, mint az első két albumunk. Miután pedig basszusgitáros-vezérünk, Casey Guest is beszállt a buliba, olyasmi lett ez a lemez, mint a 'Way of the Road' és a 'Chasing the Dream' keveréke - egy kis Cher-vokállal megfűszerezve. Rettentően izgatottak vagyunk és nagyon várjuk már a végkifejletet".

A Skull Fist elsőszámú dalszerzőja / "dobos-vezére", JJ Tartaglia röviden ennyit mondott: "Én dobolok a lemezen"...

2022 elején a csapat új lemezszerződést kötött; méghozzá a Florian Milz vezette Atomic Fire Records-szal. Schottler mindezt így kommentálta: "Nagyon izgalmas ez az egész! A világ és a zeneipar jelenlegi helyzete meglehetősen kiélezett és feszült, ezért számomra nagyon jó érzés olyan partnerrel dolgozni, aki nem akar leszúrni engem egy kis apróért... Markus és Flori kiváló fickók, és a komplett kiadó-stábot profik és zsenik alkotják, akiket jobban érdekel a zene, mint a dollár. Jó itt lenni!".

A 'Paid in Full' album megrendelhető többek közt limitált LP-n, valamint CD-n és exkluzív box-szettben. Erről bővebb infók itt találhatók. Az alább látható lemezborítót Sharon Ehman készítette. Íme a mű és a dallista:

01. Paid In Full
02. Long Live The Fist
03. Crush Kill Destroy
04. Blackout
05. Madman
06. For The Last Time
07. Heavier than Metal
08. Warrior Of The North

A megjelenés napján megosztották a 'Madman' című szám hivatalos videóját:

Itt pedig megtekinthető az első single-dal, a 'Long Live The Fist' hivatalos klipje:

A második hivatalos single-dal / videoklip, a 'For The Last Time' (amit -20ºC-os hidegben forgatott a banda) alább hallgatható / tekinthető meg:

Lentebb elérhető továbbá egy kis "vírusmentes" kedvcsináló a jövőbeni dolgokhoz és az új albumhoz; alább pedig megtekinthető és meghallgatható az első három hivatalos lemez-előzetes:

 

Itt az új klipes dal a SKULL FIST frissen megjelent, 'Paid in Full' című albumáról: 'Madman'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás