Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Negyedik lemezével jelentkezik tavasszal a SANDNESS


2022-01-26

A klasszikus, nyolcvanas évekbeli hair-metal zenét játszó, olasz Sandness zenekar újonnani szerződést kötött a Rockshots Records-szal.

A Sandness soron következő, negyedik stúdiólemeze 'Play the Part' címmel jelenik meg 2022 tavaszán. Az új album a banda két előző (szintén a Rockshots Records jóvoltából megjelent) albuma, a 2020-as 'Enter Please' EP és a 2019-es 'Untamed' nagylemez folytatása lesz.

A 'Play the Part' album producere, mixere és master-mestere Michele Guaitoli volt. A nagylemezre 12 új felvétel - köztük egy KISS-feldolgozás ('Turn On The Night') - került fel.

"A 'Play the Part' album némileg eltér korábbi lemezeinktől, mivel a lockdown ideje alatt volt időnk átgondolni, és gondosan kitervelni minden részletet. Ezúttal jóval több időt töltöttünk producerünk, Michele társaságában, aki szintén nagyban hozzájárult ahhoz, hogy újabb szintekre emelkedjen a zenénk. Az új album továbbá kiforrottabb a korábbiaknál - számos különféle stílus volt rá hatással: hard rock, classic rock, heavy metal, ‘70s rock ‘n’ roll, stb... sőt még némi vegyes popzenei hatás is felfedezhető rajta" - közölte a banda.

Hamarosan közzéteszik az új album részleteit, első ízelítőit...

A 2010-ban alakult Sandness az eltelt egy évtized alatt fellépett szinte az összes európai országban; méghozzá olyan neves bandák előzenekaraként, mint az L.A. Guns, a Tygers Of Pan Tang, a Reckless Love, a Nazareth vagy a Lita Ford-banda. Az olasz trió aktuális felállását Mark Denkley basszusgitáros-énekes, Metyou ToMeatyou dobos és Robby Luckets gitáros-vokalista alkotja.

 

Negyedik lemezével jelentkezik tavasszal a SANDNESS
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás