Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új dalt mutatott be a japán NEMOPHILA együttes (premier)


2022-06-24

A japán rocker csajbanda, a Nemophila - aminek tagja a Mary’s Blood gitárosa, Saki is - hivatalos klipet is készített az új, 'Adabana' című dalhoz.

A Nemophila új száma, az 'Adabana' elérhető digitális kislemezként, valamint megjelent hivatalos videoklipen is. Íme a premier:

A Nemophila zenekar nemrég hazája egyik legnagyobb metal-legendája, a Loudness együttes klasszikus, 'Crazy Doctor' című számát gondolta újra (ez a szám eredetileg a Loudness 1984-es 'Disillusion' albumán szerepel). Íme a Nemophila feldolgozása:

Itt pedig a dal eredeti verziójának klasszikus koncertfelvétele:

A 2019-ben alakult Nemophila mindeddig három EP-t, plusz egy válogatás-lemezt adott ki; 2021 decemberében pedig megjelent a banda első teljes értékű nagylemeze, a 'Revive', amit a Space Shower Music kiadó gondoz.

A tokiói székhelyű Nemophila jelenlegi felállását az énekes Mayu, a két gitáros Saki (Mary's Blood) és Hazuki, a basszer Haraguchi-san és a dobos Tamu Murata alkotja.

Bővebb infók, hírek: nemophila.tokyo

 

Új dalt mutatott be a japán NEMOPHILA együttes (premier)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás