Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a SANTA CRUZ együttes új klipes száma, a 'Disarm Me' - hamarosan új album jelenik meg!


2022-08-22

A finn származású glam-rock banda friss örömhíreket közölt és egy vadonatúj single-dalt osztott meg.

A nemzetközileg is ismert és elismert rockbanda, a Santa Cruz új lemezszerződést kötött az M-Theory Audio-val, amely cég 2022. augusztus 26-án, pénteken adja ki a banda új, 'The Return of the Kings' című stúdiólemezét.

A Santa Cruz megújult felállását természetesen továbbra is a finn énekes-gitáros / alapító Archie Cruz vezeti. Őt kíséri ezúttal egy tehetséges los angelesi zenész-trió: Jerry Jade gitáros (Bad Gvy), Tommy Bradley basszer (Revelry Gang) és Randy McDemian (Abrahadabra Clothing) dobos. Ez a felállás augusztus 25-én fog bemutatkozik élőben, a világhírű Whisky A Go-Go klub színpadán.

A 'The Return of the Kings' album borítója és dallistája így néz ki:

01. Here Comes The Revolution
02. Take Me To America
03. Under The Gun
04. Disarm Me
05. Standing My Ground
06. 10 Shots
07. Another Round
08. Gunshot
09. 1000 Cigarettes
10. Would You Believe It
11. Stay

A legfrissebb single-dal / videoklip, a 'Disarm Me' alább érhető el:

Ezt megelőzően megjelent ízelítő single-dal; a banda "valahavolt legkeményebb nótája", a 'Here Comes The Revolution'!

Idén áprilisban digitális kislemezen jelent meg a nagylemez első hivatalos single-dala, az 'Under The Gun', ami szintén elérhető minden digitális zeneszolgáltató kínálatában; nemrég pedig hivatalos videoklipet is forgatott hozzá a csapat (a forgatás a kalifornia Joshua Tree-ben zajlott).

Az új album kiadása és a banda soron következő koncertjei csak néhányak a Santa Cruz 2022-es / 2023-as tevékenységeiből válogatva. Emellett másik hír, hogy a zenekar nemrégiben feldolgozta a One Direction nevű fiúcsapat 'Drag Me Down' című slágerét, ami rögtön fel is vettek a nagysikerű HBO MAX / DC Universe sorozat, a Peacemaker hivatalos betétzenéjének. Mindezen felül a Santa Cruz egy vadonatúj merchandise-üzletet nyitott, ami itt érhető el. Az idei év tehát (és minden bizonnyal a jövő esztendő is) egy igazán bombasztikus kaland lesz a Santa Cruz és a banda rajongói számára!

További friss hírek, érdekességek: www.facebook.com/santacruzband

 

Itt a SANTA CRUZ együttes új klipes száma, a 'Disarm Me' - hamarosan új album jelenik meg!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás