Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SPIRITUS MORTIS - új albummal álltak elő a finn metal-legendák; itt az új dal, a 'Skoptsy'!


2022-06-08

A legendás finn Spiritus Mortis együttes szeptember 16-án ad ki új albumot a Svart Records jóvoltából.

A Spiritus Mortis "új emlékművet állít a doom metal-történelem színterén" az újonnan bejelentett 'The Great Seal' albummal, aminek borítója és dallistája így néz ki:

01. Puputan
02. Death’s Charioteer
03. Martyrdom Operation
04. Skoptsy
05. Khristovovery
06. Vision Of Immortality
07. Feast Of The Lord
08. Are You A Witch

Kevés olyan modernkori banda van a doom / heavy metal-színtéren, amely annyi idő után is megállja a helyét és a csúcson van, mint a Spiritus Mortis.A zenekart 1987-ben alapították (még Rigor Mortis néven); vagyis méltán kiérdemelték “az első finn doom metal banda” jelzőt. Azóta büszkén cipelik a "true metal" műfaj zászlaját, és nem is véletlen, hogy a rajongók és a kritikusok olyan nevekkel emlegetik egy lapon őket, mint a Solitude Aeturnus, a Trouble vagy a Dio-érás Black Sabbath, Solitude Aeturnus and Trouble.

Most, hat évvel legutóbbi stúdióalbumuk ('The Year Is One') megjelenése után új albumot ad ki a Spiritus Mortis. Ötödik nagylemezük a 'The Great Seal' címet viseli. Egy újabb "kolosszális mesterműről" van szó, amit ezúttal Kimmo Perämäki énekes (Backhill, Celesty, Masquerage, Spellwitch, stb.) vezetésével rögzített a banda. A hivatalos közlemény szerint "a Doom templomában nincs olyan egyén, aki ne rázná tiszta szívből az öklét a 'The Great Seal' dalait hallván"!

A 2022. szeptember 16-án megjelenő album előrendelési infóit itt lehet megtalálni. Íme az első ízelítő, a 'Death’s Charioteer' című szám hivatalos videója:

Megjelent továbbá a 'Skoptsy' című szám is:

 

SPIRITUS MORTIS - új albummal álltak elő a finn metal-legendák; itt az új dal, a 'Skoptsy'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás