Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

EXOCRINE - itt a francia tech-death banda új dala, a 'Dying Light'!


2022-05-19

Az Exocrine a Unique Leader Records jóvoltából adja ki ötödik, 'The Hybrid Suns' című nagylemezét, 2022. június 17-én.

A Bordeaux-ból származó technikás death metal banda a 2018-as 'Molten Giant' és a 2020-as 'Maelstrom' albumok folytatásaként adja ki ötödik sorlemezét, ami a 'The Hybrid Suns' címet kapta.

A banda közleménye így szól: "Ezúttal szon voltunk, hogy ledöntsünk minden korlátot, a produkció és a kompozíciók tekintetében egyaránt. Minden kreativitásunkat beleöltük ebbe az albumba; így a 'The Hybrid Suns' épp annyira okoz majd meglepetést, mint amennyire hűséges bandánk eredeti, sajátos hangzásához. Lévén ez az ötödik albumunk, képzelőerőnknek semmiféle határt nem szabtunk - ezért is hallható a 'The Hybrid Suns' dalaiban néhány vendégzenész; hogy ezzel is gazdagítsuk zenénk univerzumát. Ezen felül új hangokkal és új hangszerekkel is megpróbálkoztunk; de a lényeg az, hogy egy végtelenül intenzív, őrületes, és remek szórakozást biztosító albumra számíthattok!".

Az új album dalszerzője és producere a banda gitárosa, Sylvain Octor-Perez volt. A felvételek a Triceraprod Stúdióban zajlottak; a maszterizálást pedig a Roadster Lab falai között végezték el. Az alább látható lemezborító Tania Sanchez-Fortun műve.

A tracklista:
01. The Hybrid Suns
02. Dying Light
03. Horns
04. Watchtower
05. Vortex Of Shadow
06. End Of Time
07. Burning Sand
08. Blast
09. Shrine

Az új album címadó dala itt hallgatható meg, ízelítőképpen az előrendeléshez:

Lentebb pedig megtekinthető a 'Dying Light' dal hivatalos videoklipje:

További infók, friss hírek: www.facebook.com/Exocrine

 

EXOCRINE - itt a francia tech-death banda új dala, a 'Dying Light'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás