Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bejelentette bemutatkozó albumát a svéd VYPERA együttes - itt a 'Cold As Ice' dal videoklipje!


2022-05-20

Az egyik legígéretesebb svéd hard rock / metal bandaként számon tartott Vypera a Frontiers Music Srl kiadó jóvoltából jelenteti meg debütáló albumát június 17-én.

Az Andreas Wallström énekes, Christoffer Thelin gitáros, Andreas Andersson basszer és Johan Pettersson dobos által alapított Vypera egy vérbeli hard rocker banda, ami a műfaj sokszínű skandináv színteréről származik. A Vypera eredetileg 2016-ban alakult meg a svédországi Sandviken városában. Eleinte Madhouse néven működtek, feldolgozásokat játszó bandaként, de amint megszülettek első saját dalaik, új nevet vettek fel. A Vypera  alapvetően klasszikus hard rock zenében utazik; elsőszámú hatásaik között a Rainbow, az Icon, a King Kobra, a London, a Triumph és a W.A.S.P. zenekarokat említik.

Most bejelentették első teljes értékű nagylemezüket, amit az olasz Frontiers kiadó gondoz. A Vypera debütáló stúdióalbuma 'Eat Your Heart Out' címen lát napvilágot június 17-én!

"Elmondhatatlanul izgatottak vagyunk, hogy lehetőséget kaptunk arra, hogy megmutathassuk Nektek, mire vagyunk zeneileg képesek! A Frontiers Records kötelékébe mindig is fantasztikus bandák tartoztak, akiket mi magunk nagyra méltatunk; és most - szinte hihetetlen, de - mi is helyet kaptunk közöttük! Ez felfoghatatlan... de készen állunk a kihívásra!! Zenei tekintetben egy speciális keveréket kaphattok tőlünk: mondjuk úgy, hogy a W.A.S.P.-et, a Triumph zenekart és a Rainbow-t, valamint a saját elméinket és tudásunkat ötvöztük... Vajon mi sült ki ebből?! Hamarosan megtudjátok! Mi is nagyon izgatottak vagyunk!!" - közölte a Vypera.

Az 'Eat Your Heart Out' album borítója és dallistája így néz ki:

01. Slow Me Down
02. Standing On The Edge
03. Spellbound
04. Sierra
05. Rock N' Roll
06. Fantasy
07. Straight For The Kill
08. Danger
09. Fool For The Night
10. Cold As Ice
11. Wingborne

Az album előrendeléséhez első ízelítőképpen a 'Standing On The Edge' című single-dal hivatalos videoklipjét osztotta meg a banda. Íme a premier:

A második single-dal / videoklip, a 'Cold As Ice' itt érhető el:

Hamarosan jönnek a további ízelítők, előzetesek...

 

Bejelentette bemutatkozó albumát a svéd VYPERA együttes - itt a 'Cold As Ice' dal videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás