Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

RIOT ACT - itt az egykori Riot tagok alkotta banda debütáló albumának videoklipes címadó dala: 'Closer To The Flame'!


2022-06-22

A Riot Act együttest eredetileg a legendás Riot zenekar két egykori tagja, Rick Ventura és a néhai Lou Kouvaris alapította.

A Riot Act debütáló albuma két éven keresztül készült. Eredetileg Rick Ventura és Lou Kouvaris írta és rögzítette a dalokat, de Lou sajnos időközben életét vesztette koronavírus következtében; így a maradék négy tag - Rick Ventura gitáros, Don Chaffin énekes, Claudio Galinski dobos és Paul Ranieri basszusgitáros - véglegesítette a dalokat.

A Riot Act debütáló, 'Closer to the Flame' címmel ellátott albuma 2022. április 15-én jelent meg, a Global Rock Records jóvoltából. A hivatalos közlemény szerint a lemez "garantáltan bejön majd a Riot nyolcvanas évekbeli érájának rajongóinak". A debüt-lemez nem mellesleg egy 12 számos bónusz CD-vel kiegészítve látott napvilágot - ezen régi klasszikus Riot-dalok újrarögzített változatai kaptak helyet (melyek Lou Kouvaris valahavolt legutolsó felvételei).

A tracklista:
01. Closer To The Flame
02. Wanted
03. Straight For Your Heart
04. Smoking Gun
05. Almost There
06. Stand Or Fall
07. Love Come Round
08. Angelina
09. Right Between The Eyes
10. Rock Love And Roll

Az album előrendelési infói itt találhatók meg.

Alább elérhető az album első hivatalos single-dala, a 'Wanted' videoklipje. "Ez volt az első dal, amit felvettünk azután, hogy megtörtént a tragédia, és elhatároztuk, hogy folytatjuk a zenélést. Ebben a dalban benne van a banda minden energiája, hajtóereje és gyökereinek jellegzetessége. Egy remek ízelítője mindannak, amire a jövőben tőlünk számítani kell!".

A lemez megjelenését követően bemutatták a 'Closer to the Flame' címadó dalának hivatalos kisfilmjét is - íme a premier:

Ezek mellett korábban bemutatták a 'Stand Or Fall' dal hivatalos videóját is:

Friss hír, hogy a Riot Act 2022 augusztusában Nagy-Britanniában fog turnézni, a Lillian Axe előzenekaraként. Íme a körút hivatalos plakátja:

Bővebb infók, hírek a bandáról és az albumról: www.facebook.com/riotactbandofficial

 

RIOT ACT - itt az egykori Riot tagok alkotta banda debütáló albumának videoklipes címadó dala: 'Closer To The Flame'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás