Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

8 év után új albumot adott ki a DOWNSET zenekar


2022-06-23

A Los Angeles-beli rap / hardcore / metal banda visszatérő albuma 'Maintain' címmel látott napvilágot június 10-én, a Nuclear Blast jóvoltából.

A Downset zenekar hatodik sorlemeze, a 'Maintain' politikai és társadalmi igazságtalanságokkal foglalkozik; zeneileg pedig a banda régi hardcore / hip-hop gyökerei elevenednek fel rajta.

Az 1986-ban alakult Downset a Mercury és az Epitaph kiadókon keresztül jelentetett meg lemezeket, egészen a 2009-es feloszlásig. Habár a 2013-as reunion-t követő legutóbbi turné-felállásnak nem volt tagja Rey Oropeza énekes (őt Neil Roemer helyettesítette), ez alkalommal azonban ő is aktívan részt vett a lemez munkálataiban, ami két kaliforniai és egy marylandi stúdióban zajlott, közel egy időben. A Downset jelenlegi felállását a gitáros Rogello Lozano, a basszusgitáros Phillip Gonzales és a dobos Bobby Ponte alkotja.

Az új lemez végleges maszterizálását a legendás Howie Weinberg végezte el.

A 'Maintain' album borítója és tracklistája így néz ki:

01. Maintain
02. Blackest Of Days
03. New Respect
04. Won’t Forget
05. Wreck It
06. On Lock (Only The Defest)
07. The Place To Be
08. Your Power
09. Positive Mind
10. Hear Me Now
11. Deeper

A 'Maintain' első ízelítő single-dala, a 'The Place To Be' lentebb elérhető hivatalos videó formájában. Ezzel kapcsolatban a gitáros így nyilatkozott: "Ez volt az egyik első dal, amit a két új tag, Bobby Ponte és Philip Gonzales társaságában írtunk meg. Nick Jett (Terror) hangmérnök / társ-producer közreműködésében pedig megpróbáltuk feleleveníteni az eredeti Downset-hangzás, amihez a banda legelső demó-felvételeit hívtuk segítségül. Az eredmény pedig magáért beszél...".

Bővebb infók, friss hírek: www.facebook.com/DownsetLA

 

8 év után új albumot adott ki a DOWNSET zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás