Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Megjelent a Journey, a Chicago és a Rascal Flatts egyes tagjai alkotta GENERATION RADIO együttes debütáló lemeze - itt az új klipes dal!


2022-08-14

A Frontiers Music Srl jelentette be nemrég az új all-star csapat, a Generation Radio leigazolását.

A Generation Radio nevű all-star rockcsapatban Jay DeMarcus és Jason Scheff közreműködésének kiváló gyümölcseit fedezhetjük fel. A kétszeres Grammy-díjas basszusgitáros, Jay DeMarcus - akit a közönség az egyik legsikeresebb country együttes, a Rascal Flatts előadójaként ismerhet - és a legendás Scheff - aki több mint 30 éven keresztül volt a többszörös platinalemezes Chicago zenekar énekes-basszerosa - mellett Deen Castronovo dobos-vokalista (Journey, Revolution Saints), valamint Chris Rodriguez és Tom Yankton gitárosok alkotják a Generation Radio felállását.

Az új bandát elsősorban a klasszikus AOR zene (Journey, Chicago...) kedvelőinek ajánlja a Frontiers kiadó, ami 2022. augusztus 5-én jelentette meg a szupergroup debüt-albumát.

"Nagyon izgatott vagyok, hogy végre megismerheti a közönség ezt a projektet, amin 2020, a világjárvány kitörése óta dolgozunk. Ez a zenei megmozdulás mindannyiunk számára egyelő a felszabadulással, a lazítással és a kikapcsolódással. Amit közösen létrehoztunk, a bátran nevezhető mágiának! Emellett nagyon büszke vagyok arra is, hogy a Frontiers kiadó partnerei lehetünk, mert így ténylegesen is hallhatja az egész világ a mi alkotásunkat. A Chicago, a Journey vagy a Rascal Flatts rajongói egyaránt meg fogják találni ezen a lemezen a maguknak valót - ezt garantálom" - mondta Jay Demarcus.

"Új bandám nagyon izgatott, amiért a Frontiers kiadóval köthettünk lemezszerződést, de jómagam számára ez még ennél is többet jelent; lévén a Frontiers volt az a cég, amely piacra dobta a Chicago 36. nagylemezét, a 'Now: Chicago XXXVI'-t. Márpedig én rettentően büszke vagyok erre az albumra, mivel én voltam a producere és a társ-dalszerzője. Közös történelmünk tehát igazán szép emlékeket őriz; ezért - mondhatni - nem is fért kérdés ahhoz, hogy a Frontiers lesz-e a Generation Radio partnere is... Jelenleg egyébként az első koncertek leszervezésével vagyunk elfoglalva; sőt, már intenzíven tárgyalunk egy újabb album esetleges munkálatairól is!" - tette hozzá Jason Scheff.

A debütáló Generation Radio albumot itt lehet megrendelni különféle változatban (CD / LP / digitális). Az első két kedvcsináló, a 'Why Are You Calling Me Now?' és az újonnan megjelent 'Lights Go Out In Paradise' című single-dalok hivatalos videoklipje alább érhető el; frissen pedig közzétették az 'Angels' dal kisfilmjét is:

 

Megjelent a Journey, a Chicago és a Rascal Flatts egyes tagjai alkotta GENERATION RADIO együttes debütáló lemeze - itt az új klipes dal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás