Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THE OBSESSED - bemutatta új felállását a legendás doom banda


2022-05-13

A Scott "Wino" Weinrich frontember vezette The Obsessed zenekar megújult felállással tér vissza a színtérre.

"Helló, barátaim! Ezúton büszkén mutatom be a The Obsessed megújult felállását!" - olvasható Wino Facebookos közleményében. "Basszusgitáron Chris Angleberger (Tranquilizer), másod-gitáron Jason Taylor (Sierra, Witches Of God), a dobok mögött Brian Costantino, gitáron és vokálon pedig természetesen Wino szerepel! Egy kisebb turnét is lebonyolítunk, amíg oda nem érünk az austini Ripplefest-re, és a visszafelé vezető úton is fellépünk egy-két helyen. Nagyon várjuk már, hogy megismertethessük veletek is ezt a felállást! Hamarosan további turné-dátumokat jelentünk be!".

A The Obsessed zenekar legutóbb 2017-ben adott ki stúdióalbumot ('Sacred'). Ezen a lemezen Brian Constantino dobos, Dave Sherman basszusgitáros és Sara Seraphim gitáros (Asantiqva, ex-Armageddon) kísérte Wino-t. Nem mellesleg ez volt a legendás banda első albuma 23 év kihagyás után. Brian Constantino egyébként a 2016-os újjáalakulás óta elsőszámú partnere Wino-nak.

A jövőbeni tervek között szerepel egy esetleges nagylemez-rögzítés és további fellépések, melyek időpontjairól és helyszíneiről a facebook.com/TheObsessedOfficial oldalon lehet értesülni.

 

THE OBSESSED - bemutatta új felállását a legendás doom banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás