Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új albumot adott ki a SICK N’ BEAUTIFUL nevezetű "intergalaktikus metalbanda" - itt az új klip, a 'Tonight We Go To War'!


2022-07-16

A Frontiers Music Srl kiadó jelentette meg a Sick N' Beautiful együttes új, 'Starstruck' című albumát július 15-én. Itt a harmadik előzetes single-dal!

A Sick N' Beautiful egy "intergalaktikus metalbanda", vagy másképpen szólva: egy "ultimate rock 'n' roll show az űrből". Zenéjükben a hard rock és a modern metal műfajok elegyednek indusztriális, punk és electro-pop stílusokkal. A banda új albuma, a 'Starstruck' július 15-én látott napvilágot, a Frontiers jóvoltából, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Tonight We Go To War
02. Starstruck
03. Drop It 2 The B
04. This Is Not The End
05. Defy The Light
06. Deep End Dark
07. Schadenfreude
08. Pull Of Gravity
09. Angels Be Fallin’
10. YTOPYNONAVEVANONYPOTY

"Mi intergalaktikus nomádok vagyunk, akik kizárólag élvezet céljából prezentálják saját nótáikat az univerzum minden létező fajának. Ettől függetlenül az élet az űrben, sosem volt könnyű... egy BFS9000 nevű űrhajóval repülünk, ami korábban látott szebb napokat is... Miután teljesen váratlanul leáll a jármű motorja, a Föld nevű bolygón landoltunk; pontosabban Olaszország Róma nevű városában. Az űrhajónk itt ragadt, és amíg nem tudunk elég üzemanyagot gyűjteni, hogy újraindítsuk a járművet, addig beszállunk a Ti szórakoztatásotokba!" - mutatkozott be a banda.

A 'Starstruck' albumot itt lehet megrendelni különféle változatban. Első ízelítőképpen itt a friss single-dal / videoklip, a 'This Is Not The End':

Megjelent továbbá a 'Drop It 2 The B' című szám hivatalos videója is. Íme a premier:

Az album megjelenésének napján pedig megosztották a 'Tonight We Go To War' című kisfilmjét:

A Sick N' Beautiful nem mellesleg elindított egy Kickstarter-kampányt, ami révén egy saját gyártású film költségeit kívánják fedezni. Erről bővebb infókat itt lehet olvasni.

 

 

Új albumot adott ki a SICK N’ BEAUTIFUL nevezetű
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás