Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Mortem Solis' címmel jelent meg az új KRISIUN album - itt a friss klipes szám, a 'War Blood Hammer'!


2022-07-29

A brazil death metalista Krisiun zenekar nemrég újra leszerződött a Century Media Records kiadóval. A banda új, 12. stúdióalbuma július 29-én jelent meg.

A Krisiun tagjai néhány hónapja jelentették be, hogy újonnani szerződést kötöttek aktuális kiadójukkal, a Century Media Records-szal (miután az elmúlt 20 évben összesen 9 sikeres albumot adtak ki a cég szárnyai alatt). Mint nemrég kiderült, a brazil zenekar soron következő, 'Mortem Solis' című stúdióalbuma július 29-én lát napvilágot, a Century Media Records jóvoltából.

A 'Mortem Solis' albumot az Alex Camargo (basszusgitár, vokál) és Max Kolesne (dobok) testvérpár, valamint Moyses Kolesne (gitár) alkotta trió a São Paulo-beli Family Mob Stúdióban (Ratos De Porão, Crypta) rögzítette. A hanganyag keverését és maszterizálását pedig Mark Lewis (Kataklysm, Deicide, The Black Dahlia Murder, etc.) látta el, egy Nashville-i stúdióban. A lemezborító Marcelo Vasco (Slayer, Venom, Dark Funeral) műve.

A tracklista:
01. Sworn Enemies
02. Serpent Messiah
03. Swords Into Flesh
04. Necronomical
05. Tomb Of The Nameless
06. Dawn Sun Carnage (intro)
07. Temple Of The Abattoir
08. War Blood Hammer
09. As Angels Burn
  10. Worm God
11. Death Of The Sun (CD bónusz track)

Elsőként a 'Serpent Messiah' című szám hivatalos videoklipje jelent meg, amit Estevam Romera rendezett. A július 29-én megjelenő albumra itt lehet leadni a rendeléseket.

Közzétették továbbá a 'Sworn Enemies' dalszöveges videóját, aminek elkészítése az Alcides Burn / Burn Artworks nevéhez fűződik.

Mindezen felül megjelent a 'Swords Into Flesh' hivatalos, Estevam Romera által rendezett videója is:

Az album megjelenésének napján továbbá megosztották a 'War Blood Hammer' dal szöveges videóját is.

A Krisiun jövőbeni terveiről és koncertjeiről bővebb infók a Facebookon olvashatók.

 

'Mortem Solis' címmel jelent meg az új KRISIUN album - itt a friss klipes szám, a 'War Blood Hammer'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás