Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hamarosan új albumot ad ki a DENIED zenekar


2022-06-22

Az egykori Artillery / Opeth tagok alkotta Denied együttes negyedik, 'Humanarchy' című albuma június 24-én, pénteken lát napvilágot.

A dán és svéd tagokból álló Denied együttes - aminek tagja Søren Adamsen énekes (ex-Artillery) és Chris Vowden gitáros (ex-Opeth) soron következő, negyedik stúdióalbuma, a 'Humanarchy' a Sweea Records jóvoltából lát napvilágot, az alább látható, Alexander Lifbom által készített borítóval:

A tracklista:
01. Divided
02. Death By A 1000 Cuts
03. Humanarchy
04. Don’t Cross That Line
05. Flesh Made God
06. Maintenance Of Insanity
07. Ten Ton Hammer Of Pain
08. Ties Of Blood

Az új dalokat a Darkcellar Stúdió falai között vették fel. A keverést és a maszterizálási munkákat a stockholmi Chrome Stúdió munkatársai látták el, Fredrik Folkare (Unleashed, Firespawn) hozzáértő felügyelete alatt. A vokál-témákat a koppenhágai Medley Stúdióban rögzítetteék, Soren Andersen (Glenn Hughes Band) producer társaságában. Fredrik Folkare egyébként vendégként billentyűzik az album minden dalában.

A Denied zenekart 2003-ban alapította Andreas Carlsson, aki a heavy metal iránti elkötelezettségének szerett volna eleget tenni. Álma 2005-ben meg is valósult - ekkor adták ki első nagylemezüket, a 'Seven Times Your Sin' című anyagot, mellyel kisebb helyi klubokban léptek fel. 2008-ban, egy tagcserét követően (ekkor érkezett Robert Stellmar basszer és Pete Dolls dobos) megjelent második lemezük, a 'New Army for the Old Revolution'. A bandához 2009-ben csatlakozott a Jaded Heart énekese, Johan Fahlberg, valamint ekkor érkezett Chris Vowden gitáros is. 2011-ben Stellmar kilépett; helyére érkezett Isaksson - így alakult ki a Denied legutóbbi stabil felállása, mely 2013 januárjában adta ki harmadik lemezét, 'Let Them Burn' címmel, a Sliptrick Records jóvoltából. A Denied 2015 októberében mutatta be következő énekesét, Germán Pascual (ex-Narnia, Divinefire, Minds Eye, Empire 21) személyében. Pascual azonban nem sokáig állt a banda élén: kevesebb mint egy év után leváltotta őt Andreas Larsson (Twins Crew). A Pete Dolls dobost, Tomas Holtinkoski basszusgitárost és Andreas "Andy" Carlsson ritmusgitárost is soraiban tudó Denied 2018. február 13-án adta ki újabb nagylemezét, melyet 'Freedom of Speech'-nek neveztek el. Az albumot Fredrik Folkare (Unleashed, Firespawn) producelte, keverte és maszterizálta. Ezt az albumot teljes egészében vendég-énekesek közreműködésében rögzítette a banda - köztük volt Chris Laney (Pretty Maids), Fredrik Folkare, Andreas Larsson és Madde Svärd. 2020-ban megjelent egy újabb albumuk, a 'The Decade of Disruption', amit már a svéd Sweea Records gondozott. A jelenlegi felállást hivatalosan 2018 óta vezeti Søren Adamsen énekes és Chris Vowden gitáros.

 

Hamarosan új albumot ad ki a DENIED zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás