Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

VANTE néven alapítottak új bandát a Cyclone Temple, az MSG és a The Blue Man Group egyes tagjai - itt az új klipes szám!


2022-06-22

A Vante a világ minden táján elérhetővé tette bemutatkozó albumát, a Dark Star Records jóvoltából.

"Ez a banda egy hatalmas megmozdulásra készül, barátaim" - nyilatkozta korábban a Vante frontembere, Brian Troch énekes, aki korábban olyan bandákban fordult meg, mint a Cyclone Temple, az Elliott Waits For No One és a Shooting Hemlock). Mellette a Vante felállását Rev Jones basszusgitáros (Michael Schenker Group, Steelheart, Mr. Big), Scott McClellan gitáros (Brutal Intentions, Brotherhood Of Spine, Army Of Souls) és Jeff Tortora dobos (The Blue Man Group, Elliott Waits For No One) alkotja.

A Vante 2022 elejére készült el debütáló nagylemezével. Troch ezzel kapcsolatban így nyilatkozott: "Ez a felállás egy fantasztikus csapatot alkot; mindenki rettentően kreatív; megállás nélkül ontottuk magunkból a dalokat. Lévén több évtizednyi tapasztalat van mindannyiónk háta mögött, és nyitott elmével rendelkezünk, nagyon jól kijövünk egymással - ezáltal is egy igazán különleges élmény a Vante mindenki számára. Ti pedig semmi másra ne számítsatok, csakis színtiszta rock / hard rock muzsikára, némi metal-beütéssel!".

A Vante bemutatkozó albumának producere Brian Troch, Jaben Pennell és Scott McClellan volt. A hanganyag keverését és maszterizálását a Vibehouse Productions Stúdió falai között végezte el Jaben Pennel. A borító és a dallista így néz ki:

01. Why Is It So Cold
02. It’s My Life
03. Watch The Sunrise
04. Paint It Red
05. The Craving
06. Going With The Flow
07. I Stand
08. Animal
09. Under My Skin
10. Waiting For Reverence
11. Scary Was The Man
12. Thunder And Rain
13. The Road To Shangri-La
14. Never The Slave

A Vante debütáló albumát itt lehet megrendelni.

Frissen megjelent a csapat második hivatalos single-dala, a 'Watch The Sunrise', ami lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában. A 'Watch The Sunrise' nem mellesleg a második leghallgatottabb dal a "Billboard/BDS Mainstream Rock Indicator" és a "Foundations Secondary Market Rock Radio Charts" felmérései szerint.

Korábban megjelent a 'Why Is It So Cold' című szám videoklipje is:

 

VANTE néven alapítottak új bandát a Cyclone Temple, az MSG és a The Blue Man Group egyes tagjai - itt az új klipes szám!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás