Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

GREBER - új albumot jelentett be a kanadai hardcore-duó


2022-06-22

A Greber zenekar 'Fright Without' című albuma 10 vadonatúj számot tartalmaz. Itt a hivatalos album-előzetes!

Az egykori Tugnut együttes hamvaiból létrejött, kanadai Greber zenekar új nagylemeze, a 'Fright Without' 2022 szeptemberében lát napvilágot. A 2006 óta aktív hardcore-duó ezt megelőzően négy teljes értékű nagylemezt adott ki, és összesen 6 alkalommal szerepelt különféle split-albumokon.

Az új album kapcsán a következőket nyilatkozta a két bandatag: "A 'Fright Without' a mi testamentumunk. Szenvedésről és reményről, kiegyesúlyozottságról és bánatról, mennyországról és földi pokolról szól ez az album. Kurt Ballou hangmérnök kivételes tehetségei nélkül pedig nem szólhatott volna ilyen tökéletesen a végeredmény, ami minden bizonnyal a hallgatók számára is meglehetősen izgalmas lesz".

A 'Fright Without' 10 dalát javarészt Steve Vargas dobos-vokalista (The Great Sabatini, BIIPIIGWAN) és Marc Bourgon basszusgitáros-énekes (ex-Fuck The Facts) adja elő, de több dalban is feltűnik néhány vendégzenész - erről, illetve a kiadvány előrendeléséről a Bandcamp-en találhatók bővebb infók.

Az album hivatalosan szeptember 9-én jelenik meg, az alábbi kiadók által, a következő formátumokban: Ancient Temple + Nofuneral = LP, CD, kazetta (Kanada); Hibernation Release = LP (USA); 7 Degrees + Fresh Outbreak = LP (Európa).

Íme az első hivatalos album-előzetes:

A Greber nem mellesleg lemezbemutató koncerteket is rendez a közeljövőben - ezekről a bulikról bővebb infók a Facebookon olvashatók.

 

GREBER - új albumot jelentett be a kanadai hardcore-duó
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás