Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta első dalát és videoklipjét a BULLETBOYS új felállása: 'Holy F*ck'


2022-06-24

A veterán hard rock banda egy igazi all-star felállással tér vissza a színtérre.

A hangos gitárokról, intenzív vokál-témáiról és gyilkos szólóiról ismert BulletBoys együttes egy 'Holy F*ck' című single-dallal tért vissza, a Rock Avenue Records USA jóvoltából. Az új dalt Ira Black gitáros és Marq Torien énekes írta. A producer és a mixer is maga Black volt; a maszterizálást pedig a Grammy-díjas hangmérnök, Howie Weinberg látta el.

A banda jelenlegi felállása egy vérbeli metal-szupergroup: a csapatot továbbra is a karizmatikus énekes, Marq Torien, valamint a legendás gitáros, Ira Black (ex-Lizzy Borden, Metal Church, Dokken) vezeti. Mellettük Brad Lang basszusgitáros (ex-Y&T) és Fred Aching dobos (Powerflo) szerepel a csapatban.

"Nagyon izgatott vagyok, amiért végre kiadhatjuk ezt a fantasztikus, erőteljes nótát! A közelmúltban keményen dolgoztunk azon, hogy egy új mesterművet tegyünk le az asztalra, egyfajta köszönetképpen a hűséges és szerető rajongók kitartásáért. Isten korábban bezárta előttünk az ajtókat, de most megnyíltak az új kapuk, melyek mögött megbocsátás, végtelen izgatottság és szenvedély rejlik!! Áldásnak érzem, hogy ez a mágikus banda ennyi év után is készségesen állhat a rajongók rendelkezésére!!" - mondta Torien.

A 'Holy F*ck' dal videoklipjének producere és rendezője is Ira Black, illetve Arron Kinser (Studio Vista) volt. A premier lentebb elérhető.

"Nagyon örülök, hogy bemutathatjuk új videoklipünket / single-dalunkat a világnak! Rettentően jó érzés látni és megízlelni kemény munkánk gyümölcsét. Arról nem is beszélve, hogy sikerült összehoznunk a tökéletes felállást és stábot, és a közös kivitelezés felülmúlta még a mi legvadabb elképzeléseinket is! A dal címe pedig remekül passzol a világ jelenlegi állapotára: Holy F*ck!!" - tette hozzá Black.

A Bulletboys a '80-as évek végén futott be. Köszönhetően debütáló albumának - amit a híres Ted Templeman (Van Halen, Montrose) producelt -, és az MTV sorozatos sugárzásának, a Bulletboys az éra egyik legsikeresebb előadójának számított. A platina 'Bulletboys' lemez, illetve az azt követő 'Freakshow' olyan slágereket tartalmazott, mint a 'Smooth Up In Ya', a 'For The Love Of Money' és a 'Hang On St. Christopher'. A grunge-éra és a nu-metal virágzásának ellenére, a banda a kilencvenes és a kétezres években is sikeres maradt. Mindeddig összesen 9 hanglemezt adtak ki - a legutóbbi teljes értékű stúdióalbumuk ('From Out of the Skies') 2018-ban jelent meg.

További infók, koncert-hírek: bulletboysofficial.com

 

Bemutatta első dalát és videoklipjét a BULLETBOYS új felállása: 'Holy F*ck'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás