Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bejelentette második albumát a svéd FANS OF THE DARK együttes - itt a 'Fantasia' című dal videoklipje!


2022-08-30

A Fans Of The Dark "az egyik legizgalmasabb dolog, amit hallani fogsz a gyümölcsöző svéd hard rock-színtérről"!

A Fans Of The Dark egy izgalmas banda, amit 2020 nyarán alapított Freddie Allen dobos / fő dalszerző, Alex Falk énekes, Robert Majd basszusgitáros (Captain Black Beard, Metalite, Nighthawk) és Oscar Bromvall gitáros (Palace, Code Red). Freddie és Alex annak idején iskolatársak voltak Stockholban; néhány évvel később pedig újra felvették egymással a kapcsolatot, és létrehoztak egy közös bandát, ami alapvetően klasszikus és dallamos rockzenében utazik, de tulajdonképpen felvonultatja a '80-as évek zenei világának minden jellegzetes elemét.

Fans Of The Dark debütáló nagylemeze 2021. november 5-én látott napvilágot - ennek folytatására pedig egy évet sem kell várni: a csapat második stúdiólemeze, a 'Suburbia' 2022. szeptember 16-án szabadul a világra!

Az új, 'Suburbia' című album mind zeneileg, mind pedig koncepció tekintetében folytatása elődjének; sőt, még a lemezborító is ugyanazt a stílust képviseli. Ettől függetlenül érzékelhető az új dalokon a F.O.T.D. muzikális evolúciója; a banda sajátos stílusának tökélyre fejlesztése.

"Új albumunk olyan, mintha a debüt-lemez nagytestvére lenne: hasonló témák és ötletek vannak rajta, de ezúttal még mélyebbre merültünk abba a világba, amiben annak idején mindannyian felnőttünk; amikor először léptünk kapcsolatba a hard rock zenével, a VHS-es horrorfilmekkel, a '80-as évek tini-kultúrájával, és mindennel, ami későbbi jellemünket formálta..." - mondta Freddie Allen dobos, akit ezúttal is Alex Falk énekes és Oscar Bromvall kísér. Mellettük egy új basszusgitáros, Rickard Gramfors játszik az új dalokban.

A 'Suburbia' producere, hangmérnöke és mixere Lars Fredrik Swahn (Dungen, The Amazing), valamint maga Freddie Allen volt.

A 'Suburbia' borítója és dallistája így néz ki:


01. Night Of The Living Dead
02. The Pirates Of Maine
03. Fantasia
04. Sick! Sick Sick!
05. Fright Night
06. Fans Of The Dark
07. The Goblin King
08. Restless Soul

Az új album első ízelítője, a 'Night Of The Living Dead' című szám hivatalos videója lentebb érhető el, ízelítőképpen az előrendeléshez.

Alább megtekinthető a 'Fantasia' című dal hivatalos videója is:

Újonnan megjelent a bandáról elnevezett dal audió-változata is:

 

Bejelentette második albumát a svéd FANS OF THE DARK együttes - itt a 'Fantasia' című dal videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás