Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

20 év után új albummal tér vissza a CITY OF CATERPILLAR zenekar - itt a friss klipes dal, a 'Decider'!


2022-08-03

A City Of Caterpillar együttes 20 éven belüli első nagylemeze, a 'Mystic Sisters' szeptember 30-án lát napvilágot, a Relapse Records jóvoltából.

A City Of Caterpillar a richmondi Montrose Recording Stúdióban rögzítette visszatérő, 'Mystic Sisters' című albumát, aminek végleges keverését és maszterizálását a neves Jack Shirley (Deafheaven, Bosse-de-Nage) végezte el.

Brandon Evans énekes-gitáros, Jeff Kane gitáros, Ryan Parrish dobos és Kevin Longendyke basszusgitáros vokalista épp 20 évvel ezelőtt, 2002-ben jelentette meg a C.O.C. debütáló albumát, ami azóta a nemzetközi screamo-mozgalom egyik legfontosabb alapművévé vált. Ez a banda - olyan zenekarokkal közösen, mint a Pg.99, a Majority Rule vagy a Planes Mistaken For Stars - járult hozzá nagy mértékben ahhoz, hogy a korábban hardcore-ként ismert műfaj új szintekre fejlődjön.

A City Of Caterpillar az évek során olyan neves bandák társaságában turnézott, mint a Darkest Hour, a Malady és a Ghastly City Sleep; de emellett több éven keresztül inaktív volt a csapat. A várva várt visszatérő bulit követően döntöttek úgy a bandatagok, hogy megírnak és felvesznek egy vadonatúj, 'Mystic Sisters' című albumot, ami "magában foglalja a régi mágiát; egyben pedig zeneileg új vizekre evez".

A 8 vadonatúj számot tartalmazó 'Mystic Sisters' most végre elkészült, és 2022. szeptember 30-án napvilágot lát, a Relapse Records jóvoltából!

Az új album előrendelési infóit itt lehet megtalálni. Első ízelítőképpen a 'Decider' című szám hivatalos, Nath Milburn átlal rendezett videóját osztotta meg a banda. Íme a premier:

A City Of Caterpillar ősszel bonyolítja le a 'Mystic Sisters' észak-amerikai lemezbemutató turnéját, aminek beosztását itt lehet megtalálni.

 

20 év után új albummal tér vissza a CITY OF CATERPILLAR zenekar - itt a friss klipes dal, a 'Decider'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás