Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier: MSG - 'Fighter'


2022-08-03

Az egykori Scorpions / UFO gitáros MSG (Michael Schenker Group) nevezetű szólóbandája az Atomic Fire Records jóvoltából adta ki új, 'Universal' című stúdiólemezét, amiről most új videoklip jelent meg.

A Michael Schenker Group a 'Universal' album 'Fighter' című számát filmesítette meg. Ez a dal az új lemez digipak változatának egyik bónusz track-je.

Schenker így kommentálta a premiert: "Helló mindenki! Itt az új videónk, ami új albumunk, a 'Universal' 'Fighter' című számához készült. Ez egy igazán fogós ki nóta. Élvezzétek ti is örömmel!".

"Jelenleg nyári fesztiválokon játszunk, és nagyon boldogok vagyunk, hogy újra találkozhatunk veletek. Nem sokára az Államok és Japán területén is megfordulunk. Már nagyon várjuk. Hamarosan ott is találkozunk! Éljen a Rock!".

A 'Universal' albumon Schenker - szokásához híven - számos neves vendégzenészt vonultat fel - köztük van a lemez elsőszámú énekese, Ronnie Romero (Rainbow, Vandenberg, Lords Of Black) - aki nem mellesleg részt vesz a gitáros soron következő turnéján is -; valamint két legendás metal-vokalista, Michael Kiske (Helloween) és Ralf Scheepers (Primal Fear); a billentyűs Steve Mann (Lionheart); négy neves dobos, Simon Phillips (Toto, The Who), Brian Tichy (Whitesnake, Foreigner), Bobby Rondinelli (Rainbow) és Bodo Schopf (Eloy); három legendás basszusgitáros, Bob Daisley (Black Sabbath), Barry Sparks (Malmsteen, Dokken) és Barend Courbois (Blind Guardian, Zakk Wylde); illetve a Rainbow veteránja, Tony Carey.

A 'Universal' album megjelent többek közt digipak CD-n (két bónusz track-kel kiegészítve), színes bakeliten, valamint exkluzív Earbook változatban. A rendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. Emergency
02. Under Attack
03. Calling Baal
04. A King Has Gone
05. The Universe
06. Long Long Road
07. Wrecking Ball
08. Yesterday Is Dead
09. London Calling
10. Sad Is The Song
11. Au Revoir
12. Turn Off The World (digipak bónusz track)
13. Fighter (digipak bónusz track)

A lemez megjelenésének napján bemutatták az 'Under Attack' című szám hivatalos szöveges videoklipjét. Íme a premier:

Ezt megelőzően megjelent az 'Emergency' dal kisfilmje, valamint az 'A King Has Gone' lyric-videója - ezek itt tekinthetők meg:

A 'Universal' amerikai lemezbemutató turnéját - ami nem mellesleg egybeesik Schenker zenei karrierje kezdetének 50. évfordulójával - az MSG szeptember 27. és november 6. között fogja lebonyolítani. Íme a körút hivatalos plakátja:

Az amerikai turnét megelőzően a csapat fellép néhány nyári európai fesztiválon is. A teljes beosztást és további friss híreket a michaelschenkerhimself.com oldalon lehet találni.

 

Klip-premier: MSG - 'Fighter'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás