Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Második akusztikus albumát adja ki a SONATA ARCTICA - itt a 'Victoria's Secret' dalszöveges videója!


2022-09-09

A finn prog-power metal banda 'Acoustic Adventures - Volume Two' címmel jelenteti meg következő kiadványát. Itt az új dalszöveges klip!

A Sonata Arctica nem szorul bemutatásra a power / melodic metal műfaj rajongói számára. Az elmúlt negyedszázadban számos minőségi stúdióalbumot gyártottak le, és rendre sikeresen kísérleteztek különböző műfajokkal. Nemrég egy újabb experimentális kalandba vágott bele a finn csapat: Acoustic Adventures címen egy új album-sorozatot adnak ki, és nagyszabású turnékat bonyolítanak le. A banda első akusztikus lemeze, a 'Volume One' 2022 elején látott napvilágot; most pedig bejelentették ennek folytatását.

A Sonata Arctica 'Acoustic Adventures - Volume Two' című kiadványa szeptember 30-án szabadul a világra, az Atomic Fire Records jóvoltából; ezt követően pedig egy újabb széles körű finn / európai bemutató-turnét bonyolít le a banda.

A tracklista:
01. I Have A Right
02. Black Sheep
03. Half A Marathon Man
04. Broken
05. Letter To Dana
06. FullMoon
07. Shamandalie
08. San Sebastian
09. Gravenimage
10. Flag In The Ground
11. My Land
12. Victoria's Secret

Hasonlóan az akusztikus kiadvány első részéhez, az új lemez producere és hangmérnöke is Mikko Tegelman (Studio57) volt; az albumborító pedig ezúttal is Janne Pitkänen műve. Az előrendelési infókat itt lehet megtalálni.

Íme az első hivatalos ízelítő, az 'I Have A Right' dal akusztikus verziójának szöveges videója:

Újonnan megjelent a 'Victoria's Secret' című dal akusztikus verziójának szöveges videója is:

A Sonata Arctica az akusztikus finn turnét október elején bonyolítja le.

Ezt követi egy teljes körű európai turné, aminek keretében Budapestet is útba ejtik.

Fennállása 25. évfordulója alkalmából, jövő év tavaszára egy közép- és dél-amerikai turnét is leszervezett a banda, amely már nem akusztikus, hanem "teljes értékű" körút lesz.

A komplett turné-beosztás itt érhető el.

A Sonata Arctica jelenlegi felállását Tony Kakko énekes-billentyűs, Elias Viljanen gitáros, Pasi Kauppinen basszusgitáros, Henrik "Henkka" Klingenberg szintetizátoros és Tommy Portimo dobos alkotja.

 

Második akusztikus albumát adja ki a SONATA ARCTICA - itt a 'Victoria's Secret' dalszöveges videója!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás