Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ENEMY EYES - bemutatta friss videoklipjét Johnny Gioeli énekes új bandája: 'History’s Hand'


2022-10-20

A legendás énekes, Johnny Gioeli (Hardline, Axel Rudi Pell, Crush 40) új melodic-metal bandát alapított, amely hamarosan kiadja debütáló albumát.

A tehetséges hard rock-énekes, Johnny Gioeli a klasszikussá vált 1992-es Hardline album, a 'Double Eclipse' révén futott be világszerte. Az énekes azóta közel harminc további nagylemezt rögzített, többnyire a Hardline és az Axel Rudi Pell-banda, valamint a Sega-témájú Crush 40 zenekarok tagjaként. Gioeli legelső szólólemeze 'One Voice' címmel jelent meg, a Frontiers Music Srl révén, 2018 decemberében.

Most egy újabb kalandba vágott az énekes: Enemy Eyes néven új bandát alapított a Frontiers kiadó kötelékében, Marcos Rodrigues gitáros, Alessandro Del Vecchio basszer-billentyűs és Fabio Alessandrini dobos közreműködésében.

Az új banda kapcsán Johnny elmondta: "Ez a projekt zeneileg teljesen más, mint a Hardline, az ARP vagy a Crush 40. Totálisan eltérő... Zenei karrieremnek új fejezete ez; egy teljesen új tétel a menün! Hatásaink is meglehetősen változatosak: kezdve a klasszikus metalzenével, egészen az olyan modern bandák hatásáig, mint a Breaking Benjamin, a Volbeat vagy az Architects, felfedezhetú minden stílus dalainkban. Az Enemy Eyes új világot nyit a metal-színtéren".

A bemutatkozó, 'History's Hand' című Enemy Eyes album az alább látható borítóval és dallistával jelenik meg november 18-án:

01. Here We Are
02. History’s Hand
03. Peace And The Glory
04. The Chase
05. Preying On Your Weakness
06. What You Say
07. What I Believe
08. The Dream Is Gone
09. The Miracle In You
10. Broken
11. The Rat Race

Az Enemy Eyes egy 'Here We Are' című single-dallal mutatkozott be. Ez a szám elérhető digitális kislemezen, valamint meghallgatható lentebb.

A 'Here We Are' tehát az Enemy Eyesdebütáló albumának első ízelítője. Nem mellesleg ez a stúdióalbum lesz összességében Gioeli 100. hivatalos kiadványa (beleértve a kislemezeket és a koncertalbumokat is). Az új fejezet tehát kezdetét vette; itt az első kedvcsináló:

A debütáló Enemy Eyes album második single-dala, a 'Peace And The Glory' alább érhető el dalszöveges videó formájában, ízelítőképpen a kiadvány előrendeléséhez.

Frissen megjelent az album címadó számának hivatalos videója is:.

 

ENEMY EYES - bemutatta friss videoklipjét Johnny Gioeli énekes új bandája: 'History’s Hand'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás