Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a VENOM INC. új albumának címadó dala: 'There’s Only Black'!


2022-09-24

A Venom korábbi tagjai - Jeff "Mantas" Dunn gitáros és Tony "Demolition Man" Dolan énekes-basszer - által alapított Venom Inc. új albumot adott ki.

A Venom Inc. második teljes értékű nagylemeze 'There’s Only Black' címmel jelent meg, 2022. szeptember 23-án, a Nuclear Blast Records jóvoltából, mint a 2018-as 'Avé' album folytatása.

Közel 40 évvel az eredeti Venom zenekar megalakulása után, most az 1989-1992-es éra Venom-felállása is megújult; lévén a gitáros Jeff “Mantas” Dunn és az énekes-basszer Tony “Demolition Man” Dolan mellett egy új dobos érkezett a bandába: ő nem más, mint Jeramie 'Warmachine' Kling (Massacre, stb.), aki korában már kisegítette néhány koncert alkalmával a fentebb megnevezett duót (Warmachine egyébként hivatalosan az egykori Venom-dobos Anthony "Abaddon" Bray helyét vette hivatalosan is át néhány éve).

A Venom Inc. új albuma, a 'There’s Only Black' az alább látható borítóval és dallistával szabadult a világra:

01. How Many Can Die
02. Infinitum
03. Come To Me
04. There's Only Black
05. Tyrant
06. Don't Feed Me Your Lies
07. Man As God
08. Burn Liar Burn
09. Nine
10. Rampant
11. The Dance
12. Inferno

Tony “Demolition Man” Dolan a következőket nyilatkozta: "A 2019-es Wacken-fellépés után lezárult első albumunk turné-ciklusa; így maradt idő a csípő-átültetésemre és a felépülésre is, valamint arra, hogy nekilássunk egy új album munkálatainak... Akkor még senki sem tudta, hogy a világot hamarosan elözönli egy pandémia, aminek okán minden leáll... Nyugalomban kezdtünk meg a munkát; aztán jöttek a lezárások és a totális koncert-mentesség. Ezért úgy döntöttünk, megsürgetjük egy kicsit a dolgot, és kihasználjuk a felszabadult időt a beosztásoktól és személyi korlátoktól mentes alkotásra. Nem sokkal később pedig el is kezdtük az új dalok stúdiós munkáit... aminek végeredménye a szükséges anyagnak a duplája lett. Ezután elindultak a vágási, szerkesztési, fejlesztési, polírozási folyamatok, melyek egészen addig tartottak, amíg úgy nem éreztük, hogy EZ lesz A TÖKÉLETES ALBUM. Ezzel a kiadónk is rögtön egyet értett, és most végre eljött az idő, hogy bemutassuk Nektek... ezt a dühös tűz-labdát... A Venom Inc. büszkén és izgalommal telten jelenti be: ez a lemez itt van, kész van, és immáron a TIÉTEK!!! És miközben a világ éppen egy súlyos evolúciós folyamatot él át, emlékezzünk arra, hogy ahogy a Nap lemegy... CSAK A FEKETESÉG MARAD!!!!! AVE!".

Az új album első single-dala, a 'How Many Can Die' alább elérhető dalszöveges videó formájában:

Megjelent továbbá a 'Come To Me' és a 'Don't Feed Me Your Lies' dalok szöveges videója:

A megjelenés napján pedig bemutatták a címadó single-dalt:

Az új album rendelési infóit az alábbi képre kattintva lehet elérni:

A Venom Inc. október és november folyamán Észak-Amerikában mutatja be új albumát; méghozzá az EyeHateGod zenekar társaságában. Az október 27.-től november 23.-ig tartó körúton az előzenekar a Ringworm és a Cult Of Lilith lesz (jegy-infók itt).

 

Itt a VENOM INC. új albumának címadó dala: 'There’s Only Black'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás